nina ;-)Ja akurat zadnego z tych wózków nie posiadałam, znam tylko zoopera i wiem, ze jest dobrym wóżkiem nie kojarze czy któraś z dziewczyn go miała ale wydaje mi sie, ze Sofik musiałabys sie udać na nasze drugie forum i tam dziewczyn zapytać.
plotki przy kawie - www.oddzialzamkniety.fora.pl
reklama
Ja akurat zadnego z tych wózków nie posiadałam, znam tylko zoopera i wiem, ze jest dobrym wóżkiem nie kojarze czy któraś z dziewczyn go miała ale wydaje mi sie, ze Sofik musiałabys sie udać na nasze drugie forum i tam dziewczyn zapytać.
plotki przy kawie - www.oddzialzamkniety.fora.pl
Dziekuje
Pawimi - Tobie równiez...mówisz trzeci model....? hmmmm....oszalec mozna:-(
Musze do jutra podjąc decyzje bo wiosną pachnie a My uziemione w domu
Ostatnia edycja:
zarowno na tym watku tutaj jak i na tym co podala ci nina znajdziesz wiele info na temat PP Arii :-), tam jest tez galeria ze zdjeciami gdybys chciala zerknac.
od tygodnia spedzam czas na czytaniu opini "jaka dobra spacerówka"....
Najgorsze jest to ze nie znalazłam tych modeli w zadnym sklepie w Gdańsku w którym byłam:-(
Spedziłam 9 m-cy spacerujac moim czołgiem (jedyny plus to taki ze Zosia majac 9 m-cy lezy swobodnie ubrana w kombinezon) i teraz nie chce popełnic błedu i załowac zakupu....
dla mnie wazne jest:
- rozkładane oparcie bo Zosia zalicza 2 godzinna popołudniowa drzemke na spacerze
- mozliwosc włozenia do auta bo moj "były" czołg nie miescił sie przez co nie jezdziłymy autem na spacery
- jedna raczka - łatwiej sie prowadzi jak paplam przez tel;-)
- w miare mozliwosci sprawne koła
- i poniewaz mieszkam w Gdańsku na "górnym " osiedlu codziennie wiatrzysko głowe urywa stad moja symaptia do zoopera i zasłanianej budki
Sofik
Wiara Czyni Cuda
Witam
Aga ja mialam zoopera i bylam z niego zadowolona, ostanio go wydałam kolezance bo kupiłam inny wozek...
Tylko ze ja tego zoopera kupila 4 lata temu , wiec teraz bym go napewno nie kupila, bo mi sie niepodoba;-) jest tyle fajnych wozków... ktore mozna sobie kupic...
Aga ja mialam zoopera i bylam z niego zadowolona, ostanio go wydałam kolezance bo kupiłam inny wozek...
Tylko ze ja tego zoopera kupila 4 lata temu , wiec teraz bym go napewno nie kupila, bo mi sie niepodoba;-) jest tyle fajnych wozków... ktore mozna sobie kupic...
no to sprobuj moze tego zoopera jesli ci waga nie przeszkadza...w sumie z tego co piszesz to by akurat ci moze spasowal. Te modele zoopera o ktorych ja wspomnialam i ktory sofik miala to sa parasolki a ty chcesz zabudowany wozek z jedna raczka. Zoopery to dobre wozki, aria jest porownywalna do waltza tylko mniejsza i duzo lzejsza ale funkcjonalnoscia mamy ja czesto razem przyrownuja.
hahaha...bo sofik jest zakochana w swoim buzzie i dazzle ;-)
hahaha...bo sofik jest zakochana w swoim buzzie i dazzle ;-)
Ostatnia edycja:
dziewczyny odradzam wam tako jumper,kółko podczas zwykłej jazdy pękło(sofik świadkiem),na drugi dzień poszło łożysko w przednim kole i rozwaliło felge bo napompowali za dużo powitrza,poprostu tragedia nie wózek,poza tym producent nie odbiera telefonu,na gg tez cisza,wysłalam juz 3 maile i nic
reklama
madzik_
Fanka BB :)
Cześć Kobietki:-)
Powracam do Was jako znawczyń wózków bo potrzebuję rady, a raczej moja siostra Ja już nie jestem w stanie nic wymyśleć sama, ale może wy pomożecie.
Ma problem bo mają taką starą windę i nie wchodzi tam wprawie zaden wózek.
Na koniec kwietnia rodzi im się dzieciątko a oni nie wiedzą jaki wózek kupić.
Chcieli bardzo z twardą gondolą ale w sklepach nie mogą znaleść, jedna tylko Inglesina (gondola od niej jest jednak o wiele węższa niż 59 cm) ale która to nie pamiętam.
Chodzi o to że winda ma wejscie 59 centymetrów(takie drzwiczki windy zamykane od środka jak to w starych blokach) wiec to maksymalna szerokość wózka, a długość windy to 120 cm.
Czy możecie polecić jakiś wózek z gondola? Może być razem ze spacerówką choć niekoniecznie.
Zastanawiali się nad Maclarenem XLR(taki jak mamy) i ostatecznie tą miekką gondolą ale on ma małe kółeczka a oni często na wiejskie tereny będą jeździć, nierówne drogi itp.. Na razie szukają twardej gondoli..
Wózka w bloku na dole zostawić nie może, nawet przypiętego łańcuchami bo go po prostu i tak ukradną. Mieszka na 9 piętrze więc wnieść tez nie wniesie.
Macie jakieś na to rady?
Aga gratuluję Zoopera ogólnie jestem zadowolona z Maclarena, ale jakbym miała drugi raz kupować wózek na te moje miejsko-wiejskie tereny to bym kupiła Zoopera Hula bo komfort jazdy taki sam a wózek zdecydowanie tańszy;-) no może troche mniej płasko się rozkąłda ale i tak super
Powracam do Was jako znawczyń wózków bo potrzebuję rady, a raczej moja siostra Ja już nie jestem w stanie nic wymyśleć sama, ale może wy pomożecie.
Ma problem bo mają taką starą windę i nie wchodzi tam wprawie zaden wózek.
Na koniec kwietnia rodzi im się dzieciątko a oni nie wiedzą jaki wózek kupić.
Chcieli bardzo z twardą gondolą ale w sklepach nie mogą znaleść, jedna tylko Inglesina (gondola od niej jest jednak o wiele węższa niż 59 cm) ale która to nie pamiętam.
Chodzi o to że winda ma wejscie 59 centymetrów(takie drzwiczki windy zamykane od środka jak to w starych blokach) wiec to maksymalna szerokość wózka, a długość windy to 120 cm.
Czy możecie polecić jakiś wózek z gondola? Może być razem ze spacerówką choć niekoniecznie.
Zastanawiali się nad Maclarenem XLR(taki jak mamy) i ostatecznie tą miekką gondolą ale on ma małe kółeczka a oni często na wiejskie tereny będą jeździć, nierówne drogi itp.. Na razie szukają twardej gondoli..
Wózka w bloku na dole zostawić nie może, nawet przypiętego łańcuchami bo go po prostu i tak ukradną. Mieszka na 9 piętrze więc wnieść tez nie wniesie.
Macie jakieś na to rady?
Aga gratuluję Zoopera ogólnie jestem zadowolona z Maclarena, ale jakbym miała drugi raz kupować wózek na te moje miejsko-wiejskie tereny to bym kupiła Zoopera Hula bo komfort jazdy taki sam a wózek zdecydowanie tańszy;-) no może troche mniej płasko się rozkąłda ale i tak super
Ostatnia edycja: