reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
juz znalazlam ktora to wlasciwa bo najlepiej pasuje na wozek :-D mam jeszcze taka jedna nieksztaltna zupelnie i jakas siatke ktora nie pasuje na spacerowke a maja napisy quinny i mysle ze to moze z gondoli ktorej juz nie mam dawno. Niestety nie mam folii do starego modelu, rozumiem tez ze nie chcesz tego koloka ode mnie tak? bo trzymalam dla ciebie ale w takim ukladzie wystawie go na ebayu :-)

Ja ci juz mowilam jakies kilkanascie postow dalje ze mozesz je sprzedac,bo mi sie tu na miejscu oplaca kupic.:-)

Nina ta ma naderwane 5 cm na dole to ja tez wlasnie tak mam wiec szukam nowej,bo juz jak naderwane to leci dalej..

Aha to ty masz już jakąś??? to opłaca ci sie nową szukać wiesz co ja mojej uzyłam moze za 2 razy wiem że u was klimat wybitnie deszczowy ale moze nie bedzie ci wogóle potrzebna bo w starym modelu jest ta buda fajna duża i dosyć mocno chroni dziecko a tą starą zszyj sobie w mojej na dole tez puściła nitka łącząca lamówke z folia i ja to naprawiłam sama.

gastone...nie doczytalam :-D ale ok, to nawet lepiej bo nie musze wysylac!
nina, tak to bedzie ta moskitierka z suwaczkiem, i mysle ze ta dodatkowa gruba i nieksztaltna folia tez od tego. Moge spokojnie w takim razie wyrzucic.

Aha to ty masz już jakąś??? to opłaca ci sie nową szukać wiesz co ja mojej uzyłam moze za 2 razy wiem że u was klimat wybitnie deszczowy ale moze nie bedzie ci wogóle potrzebna bo w starym modelu jest ta buda fajna duża i dosyć mocno chroni dziecko a tą starą zszyj sobie w mojej na dole tez puściła nitka łącząca lamówke z folia i ja to naprawiłam sama.

:-D:-D:-D Kochana ja bez folii sie nie ruszam nawet na spacer po osiedlu:-D Irlandia to kraina deszczowcow,nie znasz dnia ani godziny:-D Ostatnio np wyszlam sobie na spacer,piekne slonce,wiec myslepojde do miasta amam kawalek.Wyszlam za zakret,a tu jak nie lunie bieglismy z Maniem ze pozniej tchu zlapac nie moglam,a to tylko kilkanascie metrow hih.Zmoklam do majtek:-D
Ale odpuszcze chyba sobie folie.Mam folie do trzykolowcow tez pasuje,no nieest moze tak oryginalna ale to w sumie tylko folia.

witajcie!
w sumie to się nawet nie przedstwaiłam ostatnim razem:zawstydzona/y:
Jestem Magda -mama 1,5 rocznego łobuza Maciusia:tak:

Ciekwych rzeczy można sie tu u Was dowiedzieć,ale szczerze przyznam chyba nie bedę często tu zaglądać,bo i ja się jeszcze na nowy wózek nakręcę:-D,a w sumie nie planuje póki co.Tyle tylko,że mnie to łatwo namówić:zawstydzona/y:
Myślę jednak,że juz tego Buzza dojeździmy,a młody i tak niedługo bedzie na nózkach wiecej śmigał.Teraz w zimie to praktycznie wózka nie urzywamy,bo albo autem gdzies jedziemy,albo sankami,albo na piechotkę np.do sklepu na małe zakupy.I tu akurat to sie ostatnio nieźle zdziwiłam,bo młody bez problemu do sklepy doszedł i nawet nam to tylko 20 min tam i spowrotem zajęło:tak::-),a jeszcze jesienia to z godzine sie męczylismy i to różne sztuczki musiałam stosować żeby w ogóle sam szedł.
Przy nastepnym dzidziusiu(którego jeszcze nie planuje:-D) to sie zastanowię na tym Buzzem,bo w sumie wiekszość gadżetów do niego mam.

a a'propos gadżetów to Gastone jak wygląda to kółko terenowe? cos mi sie kiedys o uszy obiło,ale teraz na allegro nie moge znaleźć:sorry2: Pewnie lepiej sie jeździ niż tym normalnym,ale chyba wieksze nie jest nie?

witajcie!
w sumie to się nawet nie przedstwaiłam ostatnim razem:zawstydzona/y:
Jestem Magda -mama 1,5 rocznego łobuza Maciusia:tak:

Ciekwych rzeczy można sie tu u Was dowiedzieć,ale szczerze przyznam chyba nie bedę często tu zaglądać,bo i ja się jeszcze na nowy wózek nakręcę:-D,a w sumie nie planuje póki co.Tyle tylko,że mnie to łatwo namówić:zawstydzona/y:
Myślę jednak,że juz tego Buzza dojeździmy,a młody i tak niedługo bedzie na nózkach wiecej śmigał.Teraz w zimie to praktycznie wózka nie urzywamy,bo albo autem gdzies jedziemy,albo sankami,albo na piechotkę np.do sklepu na małe zakupy.I tu akurat to sie ostatnio nieźle zdziwiłam,bo młody bez problemu do sklepy doszedł i nawet nam to tylko 20 min tam i spowrotem zajęło:tak::-),a jeszcze jesienia to z godzine sie męczylismy i to różne sztuczki musiałam stosować żeby w ogóle sam szedł.
Przy nastepnym dzidziusiu(którego jeszcze nie planuje:-D) to sie zastanowię na tym Buzzem,bo w sumie wiekszość gadżetów do niego mam.

a a'propos gadżetów to Gastone jak wygląda to kółko terenowe? cos mi sie kiedys o uszy obiło,ale teraz na allegro nie moge znaleźć:sorry2: Pewnie lepiej sie jeździ niż tym normalnym,ale chyba wieksze nie jest nie?

hej a jaki masz kolorek buzza i jakie akcesoria do niego masz??spiworek i siedzisko xl tak??tak wyglada kolo terenowe Koła Pompowane terenowe Quinny Buzz_aBBaKids_ (896879037) - Aukcje internetowe Allegro niestety troche kosztuje:dry:

gie-oska dzieki za linka:tak:To siedzisko xl mamy w kolorze midnight :

E51E3C86-1EE9-446A-835B-4087C7EEACA5.JPEG
z tym ,że to mniejsze było czarno-szare,wiec tył siedzenia i budka są czarne.Taki mix ,ale ciekawie wygląda:tak: Dokupowałam koszyk i pałąk,ochraniacze na wiatr,daptery do gondoli/fotelika też mam.Gondole i fotelik mieliśmy przy Speedi,sprzedałam całość przyjaciółce,więc są do odzyskania.Także dla drugiego dziecka komplet by był. Tylko faktycznie to kółko terenowe bym musiała jeszcze dokupić,choć tanie nie jest:no:,ale to obecne mnie czasem do szału doprowadza:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
No to juz wiesz jak kolko terenowe wyglada ,gie-oska mnie uprzedzila ih
No kolkoniejest tanie,ala ja je musze kupic i koniec hihi

Do góry