jakie niestety? do roboty sie zabieraj...dla chcacego nie ma nic trudnego! Widzisz Gastone powiedziala rok temu ze bedzie w listopadzie w ciazy hahaha i dotrzymala slowa na 100 %ja bym chciała ale niestety
reklama
olcia79
mama Kamila i Emilki
GASTONE GRATULEJSZYN hahahahhaha
sie rozmnazaja tutaj wszyscy
sie rozmnazaja tutaj wszyscy
No poszlam sobie suwaczka walnac a wiesci sie rozeszly.Ale w sumie to dobrze bo ciesze sie ze wy sie cieszycie hihi.Ja nie umiem dlugo ukrywac czegos z czego sie strasznie ciesze.Nawet obmyslalam plan coby mezowi na gwazdke prezent dac.Ale moj plan poszedl w leb.Wogole smiesznie bylo bo pojechalismy do miasta kupic podpaski hih bo bylam pewna ze @ bedzie.Ale do tego kupilam test.Przyjechalismy,polecialam do kibelka i bach dwie krechy.Tak sie ucieszylam ze poszlam po pudeleczko specjalnie zapakowane a w srodku fasolka (buziki i skarpetki juz sa oklepane chcoalam cos oryginalnego) i mowie masz kochanie prezencik bo jak juz choinka ubrana to masz od mikolaja.A moj maz otwiera i nie wierzy hih a ja sie rozryczlaam..
olcia79
mama Kamila i Emilki
SAYONARA MÓWIĘ WSZYTSKIM SZPIEGOM NAAAAAAAAAAARA
i poszły precz na tajny przez poufny nasz nowy BOSKI WATEK
i poszły precz na tajny przez poufny nasz nowy BOSKI WATEK
anik12
Aktywna w BB
Hej dziewczyny. Pamiętacie mnie jeszcze?
Hej dziewczyny. Pamiętacie mnie jeszcze?
pamietamy i dostalas zaproszenie wczoraj w nocy tez ! chodz do nas szybciutko aniku kochany!!!
reklama
sikornik
hardcore'owa mamuśka
ania2288 uderzaj do pawimi po zaproszenie na nasze nowe forum prywatne:-)