reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
O Beti :-) ciekawe kto jeszcze się pojawi:-) Aleks przystojniak rośnie nonono
Sikor kochana ja mam zamiar w 3 lata uporać się najpierw z licencjatem:-p (w kwietniu będę na Ciebie czekać :-))Kiya zgadamy się jakoś na gg

U nas narazie spokój po wyjściu ze szpitala zdarzało mu się jeszcze zachłysnąć przy ulaniu ale już na szczęście sama umię sobie z tym poradzić (wystarczy gruszka do nosa i odciągać ulany pokarm z gardła i nosa:-()
Przez te cyrki z ulewaniem i kolkami przybrał w ostatni miesiąc tylko 400 g no ale widać że powoli mu to przechodzi i mam nadzieje że znów ruszy z tą wagą:tak:
To chyba tyle
A Mateuszowi wyszła górna 4 masakra
miesiąc 5x kupa dziennie, niekiedy i w nocy i wieczny katar:sorry:

Pawimi kochana Ty jesteś maniaczką wózków a ja tak myślę żeby na lato zmienić sobie i kupić lekka spacerówkę dla tej mojej diablicy na razie w oko wpadł mi jeden ULTRALEKKI SLAPI 2008 ! ! Wietrzenie magazynu ! ! (849776517) - Aukcje internetowe Allegro
Wie któraś może coś na jego temat??
ewylynka nie kupuj tego wózka,kólka beznadziejne,małe i nieporęczne,po zlozeniu kolumbryna i jakies takie wogole nie fajne,no ale wybor i decyzja nalezy do ciebie

reklama
no to mam was, trochę doczytałam

iza i co ciekawego kupilas??
aniam tak, tak...czekamy na wiesci :-)
;-)
poleciałam do Rossmana - kupiłam Julkowi choinkę do pokoiku i odjazdowe drewniane ozdóbki - jutro strzelę fotkę
PAWIMI
JA TO JUZ CI PROPONOWALAM JAKIS CZAS TEMU :)
JA JESTEM ZAAAAA :)

A WOGÓLE TO
CZEŚC LACHONY !!!!!!!!!!!!!!
MELDUJE ŻE FILOZOFIJJJA CHYBA ZALICZONA,W KAZDYM RAZIE COS NAPISALAM
16 STYCZNIA ZACZYNAJA NAM SIE JUZ EGZAMINY WIEC ZNOW ZAKUWANIE Z FOLOZOFII,PODSTAW PSYCHOLOGII I PSYCHOLOGII ROZWOJOWEJ...I TO NARAZIE TYLE JAK NA JEDEN DZIEN HAHAHAHAHA
Olcia co studiujesz? jakąś psychologię czy jak? -przedmioty mi pokrewne ;)

o waszej 5.30 to ja nigdy nie chrapie :-D nawet mi jeszcze spanie nie w glowie wtedy :tak::tak:

Pawcia a co Ci wtedy w głowie?

DOBRA OTWIERAĆ PIWO:shocked2::laugh2:

ale poważnie to każda podaje termin jaki jej pasi mniej więcej bo musimy dla pawimi wcześniej ustalić i ja organizuję spotkanko miedzy Koszalinem, Warszawą a Bydgoszczą:-D
piszę się na spotkanko - daj łyka piwka...ja czerwoną herbatkę popijam, tak się łudzę, że ten zabójca tłuszczu trochę mojego sadełka spali ;)

No więc witam Was kochane kobietki, maniaczki forumowe:-D:-D:-D
Zobacz załącznik 188947
Zobacz załącznik 188948kilka sekund przed kichnięciem buuuhahahaha

Beti witaj kochana... jak Aleks? widzę, że niezły już byczek z niego

Fajna sprawa z basenem tym bardziej że potem dziecie samo leci do wody jak ja się przebieram na basenie to mój już z kołem pod drzwiami przebieralni i mnie pogania:-D
Dzięki dziewczyny:tak: Link cały czas w podpisie będzie , jakbyście miały kogoś komu można podac będę wdzięczna . Bo od tego zalezy czy mała Julcia będzie w miare normalnie funkcjonowała w przyszłości , od tej rehabilitacji póki jest malutka . Ona teraz waży 5900 dopiero a jest w wieku mojego Szymusia który wazy 12.7:-( Ale fajna pogodna z niej dziewczynka i ma wspaniałą mame która nie parcuje tylko z nią ćwiczy ciagle .
Jutro na 15:20 wizyta

za wizytę trzymam kciuki ;) a jak będę miała co oddać z podatku oddam koniecznie na Julcię

Do góry