reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Witam!!!
Mam pytanie do Izy podczytałam ze chodzisz z dzieciątkiem do gastroenterologa bo ma kłopoty jelitowe my tez mamy wizyty u takiego specjalisty bo mój mały ma tez małe problemy a co konkretnie dolega twojemu maluszkowi jesli mozna wiedzieć???

reklama
łikend był więc każda chyba z rodzinką siedziała:-p
a dziś mnie nie była pół dnia bom w salonie tatuażu siedziała:shocked2:;-)

pawimi ja sie za Tobą 3 dni rozglądałam i zaraz doczytam gdzieś sie szwendała:-D

witam Cię Izuś:*
a kiedy masz odpowiedź że na pewno
???

odpowiedź mam mieć w tym tygodniu, ale czy "że na pewno" to się dowiem dopiero, Sikora a cóż żeś sobie znowu wydziergała :rofl2:
Witam!!!
Mam pytanie do Izy podczytałam ze chodzisz z dzieciątkiem do gastroenterologa bo ma kłopoty jelitowe my tez mamy wizyty u takiego specjalisty bo mój mały ma tez małe problemy a co konkretnie dolega twojemu maluszkowi jesli mozna wiedzieć???
Nina mój Julek obecnie ma problem taki, w skrócie i bezpośrednio: robi kupy na potęgę: 3-4 na dzień (duże ilości, ze śluzem) - wyniki ma niezłe, lekarze przypisali mu rok temu biegunkę pędraków (taka nazwa, jakie leczenie -żadne) - ja w tą biegunkę niewierzę i namolnie szukam przyczyny tej przemiany materii. Bo Julek ma prawie 3 lata, mało waży, jest drobny :-(. W okresie niemowlęcym cierpiał na refluks żołądkowo-przełykowy, który samoistnie minął. A jakie problemy ze swoim masz Ninka?

no ja jestem uzaleznona od tattoo, mam na razie 3 - teraz kończę ten trzeci i juz mam projekt na czwerty - chce sobie w okolicach kostki wydziarać odcisk stópek Jonatana:-D jakby były ślady że szedł:tak:

a ten teraz to pierwotnie miał być taki jak na foto niżej - bardzo małe zdjęcie znalazłam niestety (swoje wrzuce jak go skończę bo jest wielki i zresztą będą 2-3 sesje, poza tym nie chcecie teraz widzieć hihi:-p)
no to podobny jak niżej ale większe kwiaty i 3-4 kolorowy
miejsce to część ranienia wchodzi na łopatke i zahacza o kark (tam bolał jak cholera:confused2:)

Załączniki

• kwiat+wisni.jpg
    kwiat+wisni.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 41
no ja jestem uzaleznona od tattoo, mam na razie 3 - teraz kończę ten trzeci i juz mam projekt na czwerty - chce sobie w okolicach kostki wydziarać odcisk stópek Jonatana:-D jakby były ślady że szedł:tak:

a ten teraz to pierwotnie miał być taki jak na foto niżej - bardzo małe zdjęcie znalazłam niestety (swoje wrzuce jak go skończę bo jest wielki i zresztą będą 2-3 sesje, poza tym nie chcecie teraz widzieć hihi:-p)
no to podobny jak niżej ale większe kwiaty i 3-4 kolorowy
miejsce to część ranienia wchodzi na łopatke i zahacza o kark (tam bolał jak cholera:confused2:)

sikornik wow:szok: ty to jesteś hardcorowa mama nie ma co ;)
jak mój mąż 12 lat temu strzelił sobie jakieś cuś na ramieniu - nie odzywałam się do niego tydzień :szok: teraz mam inne podejście do tematu,
a te Twoje kwiaty są ekstra no to czekamy na efekt końcowy :happy:

Poki co tez mam 3 ale szukam wzoru na 4 ....jeden mam na prawym ramieniu taka opaske, drugi na lewym przedramieniu 4 litery napisane pismem gutenberga a trzeci na karku wspolrzedne geograficzne miejsc narodzin moich dzieci :-) a czwarty ma te byc na stopie w okolicach kostki , cos w stylu hinduskim ale wslasnie jestem na etapie szuaknia. ... potem cykne fotki to wrzuce :tak:

No a twoj bedzie pierwsza klasa :)

trzeci na karku wspolrzedne geograficzne miejsc narodzin moich dzieci :-)

bardzo fajna koncepcja:tak:

ja już sobie obiecałam 4 i ani jednej wiecej, a Radek się śmieje że owszem cztery ale jakie wielkie:shocked2::sorry:

a poza tym żyjemy bardzo nerwowo i juz wiem co zakłócało spokój mojego dziecia i dlaczego tak fatalnie śpi i potrzebuje tyle czułości...
odpowiedź brzmi - zęby, pierwsze nasze:happy:
ale jest ciężko kurcze:confused2:
i po raz kolejny przekonałam się że mój mężczyzna to najlepszy ojciec na świecie
jest niesamowicie cierpliwy i czuły
wczoraj się poryczałam jak słuchałam jak on tulił i usypia Jonatana całą noc i jak do niego mówił:zawstydzona/y:

Też marzy mi się jakiś malusi tatuaż tylko dla mnie ale powiem wam że trochę się cykam no i nie mogę się zebrać żeby w końcu się wybrać, chciałabym się udać z kimś ale nie za bardzo mam z kim...
Sikora ale Ci zazdroszczę R! Nawet nie wiesz jak...

reklama
Do góry