reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Super ten wozek ten mura;-)
A modelka jeszcze fajniejsza....

Ja to chyba zgupieje z tym wozkiem :wściekła/y: dlaczego tak sie wsyztko w nim ruszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:angry::angry::angry::angry:

Chyba Wam zrobie filmik i wam pokarze i powiecie czy wasze buzzzzzzzzzzy tez takie sa...wiem ze marudze ale normalnie az mnie telepie ...:crazy: musze chyba wziasc sobie na wstrzymanie bo chyba za bardzo sie przejmuje,,,:dry::baffled:

reklama
Super ten wozek ten mura;-)
A modelka jeszcze fajniejsza....

Ja to chyba zgupieje z tym wozkiem :wściekła/y: dlaczego tak sie wsyztko w nim ruszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:angry::angry::angry::angry:

Chyba Wam zrobie filmik i wam pokarze i powiecie czy wasze buzzzzzzzzzzy tez takie sa...wiem ze marudze ale normalnie az mnie telepie ...:crazy: musze chyba wziasc sobie na wstrzymanie bo chyba za bardzo sie przejmuje,,,:dry::baffled:

hihihi ta modelka to Nico :-D hiih sliczny chlopczyk
A co do buzza dawaj filmik!

Beata ales sesje zrobila ho ho ho

HEJ!['
Beatka sliczny masz kolor wozia i fajnie sie prezentuje dzieki za zdjecia!!
Gastone ja nie zamierzam poprzestac na buzzie:p
Sofik daj film ocenimy.a nie mozesz go zareklamowac??

Sofik daj film ocenimy.a nie mozesz go zareklamowac??

moge, ale mi sie to wogole nie oplaca , dosc ze bede bez wozka (bo wysylka do UK) to jeszcze koszty wysylki ... szkoda zachodu ...:crazy:

link: [video=youtube;6WrKF5tQD5E]http://www.youtube.com/watch?v=6WrKF5tQD5E&feature=channel_page[/video]

moj buzzz

Ostatnia edycja:
Sofik obejrzalam filmik i powiem Ci ze przerazila mnie ta latajaca gondola jestem w szoku:szok::szok::szok:....niech Ci ocenie lepeij filmik dziewczyny co maja buzza ja nie mam wiec nie moge powiedziec jak bedzie u mnie...ale zanim kupie to zmacam go w sklepie czy tez sie tak wszytsko rusza!!:szok:

Dorzucam jeszcze jedno zdjatko fotelika ze spiworkiem...;-)

Załączniki

• P3252447.JPG
    P3252447.JPG
    46 KB · Wyświetleń: 47
sofik moja sie tez ruszala ale nie AZ TAK!!! naprawde ruszala sie bo pamietam jak mnia wkurzala i sprawdzalam czy to sie nie polamie razem z dzieckiem w srodku ale nie do tego stopnia, widocznie zbyt luzne sa te plastikowe zlacza na stelazu :(((( no przykro mi cholera jasna....moze jak maly bedzie ciezszy to sie to troche zbalansuje i przestanie latac. Raczka tez sie chwieje do dzis, to akurat w normie, tzn ja przyjelam za norme:nerd:

beakta - sliczny kolorek tej mury, no poprostu przepiekny:-)

Pawimi to mnie z ta raczka pocieszylas, ze sie tez tak rusza . A czy tez sa takie oglosy ??? Juz sie balam ze jak cos napiszenie o tym buzzzzzzzie to do wyrzuce na smietnik. Jak maly jesc w srodku to sie nie rusza az tak bardzo ta gondola,naszczescie....
a moze warto zmienic adaptery :confused::confused: co Ty na to??
Czyli nie jest az tak zle....;-)

a co do kola co wam mowilam ze jedno jest inne od drugiego to juz wiem ze jedno kolo sie rusza(znów cos sie rusza) na boki i jak je wyprostuje to jest OK. Choc jak jest cicho w domu to slychac jak strze(k****mac) ale wiecie co ja chyba zwariuje :baffled: nie wiem cy spacerówka sie tez rusza bo jesli tak to wina moze adapterów, moze zakupie je tylko ile kosztuja :confused::confused:

Ostatnia edycja:
reklama
sofik moj buzz tak skrzeczy ze mnie szlag jasny trafia, jak ruszam raczka to tez odglosy wydaje....tez mialam na mysli zebys adaptery zmienila bo powinnas miec dwa komplety jeden z fotelikiem a drugi z gondola,przynajmniej tak u mnie bylo, a spacerowka nie ma adapterow, bezposrednio na stelazu sie montuje.

Do góry