reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
sofik moj buzz tak skrzeczy ze mnie szlag jasny trafia, jak ruszam raczka to tez odglosy wydaje....tez mialam na mysli zebys adaptery zmienila bo powinnas miec dwa komplety jeden z fotelikiem a drugi z gondola,przynajmniej tak u mnie bylo, a spacerowka nie ma adapterow, bezposrednio na stelazu sie montuje.

mam tylko jedne adaptery a powinnam miec dwa??:baffled: musze chyba sprawdzic i kupic....

ja mialam adaptery z fotelikiem a osobno z gondola...nie masz adapterow do fotelika??? takich osobnych?

A moze jest tak jak u mnie ze ten sam adapter tylko ze do fotelika jest z jednej strony a do gondoli sie go przekreca i wtedy dopiero pasuje.:confused: ...sofik moja raczka tez sie tak rusza a buzz i mura to chyba jedna firma produkuje ...co do gondoli to niewiem bo nie mialam..

nie, nie tak samo sie zaklada, tylko ze moze ten plastik jest niezbyt dobrze odlany stad tak wszystko sie chwieje...

Pawimi mam tlyko jedne adaptery :baffled:
hmmmm moze one sa jakies zle bo fotelik jest sztywny a gondola niee

A masz jeszcze ta gondole i te adaptery do niej moge prosic o foteke tych i tych??
jestem ciekawa czy sa takie same ??? plissssssssssss

Ostatnia edycja:
adaptery byly identyczne, jednych nawet nie rozpakowalam z folii bo po co....a dzis nie mam nawet pojecia gdzie sa ...musze gdzies w ktoryms garazu poszukac bo juz ich nie uzywalam z pol roku odkad maly fotelik zmienil. Zobacze wieczorem czy sa w pudelku z fotelikiem schowane, ale nie obiecuje ze sie do nich dostane. To bylo tak ze ja kupilam spacerowke i z nia adaptery do fotelika przyszly, a pozniej zamowilam gondole i z gondola tez adaptery byly dolaczone.

Sofik faktycznie gondolka rusza sie dosyc mocno, ja nie mialam gondolki wiec nie wiem czy ta powinno byc czy tez nie.A nie masz w poblizu gdzies sklepu gdzie mozesz sprawdzic ? A raczka tez sie ruszala u mnie wiec to norma.A co do kol, moze zamien je? (nie pamietam czy sie da, czy to robi jakas roznice lewe, prawe ale moze pomoze?

reklama
A co do kol, moze zamien je? (nie pamietam czy sie da, czy to robi jakas roznice lewe, prawe ale moze pomoze?

Juz to zrobilam 2 dni temu i nic ale chyba zamienie bo tamto mniej tarlo ...

Juz poddaje sie z tym wozkiem:-D musze sie tylko z niego smiac, ale i tak mi sie podoba ;-);-);-);-)

Mam znadziej ze spacerowka bedzie lepiej... ale to za pol roku;-)

Do góry