reklama
narzekalas ze rozrywki nie masz to idz jasne, jak masz co z mala zrobic to ja bym szla....Ej laski słuchajcie mój kolega zaproponował mi jutro wypad do kina na całą noc (noc kina) i nie wiem czy iść czy nie??
Ej laski słuchajcie mój kolega zaproponował mi jutro wypad do kina na całą noc (noc kina) i nie wiem czy iść czy nie??
idź!!! ja byłam na takiej szalonej nocy, wtedy sponsorowała ją moja firma , oprócz kina były tańce, żarcie, picie do białego rana!!! jak masz możliwość idź!
olcia79
mama Kamila i Emilki
hahahahahha WITAM KOLEJNĄ DEZERTERKE hahahahaty lepiej ladnie przywitaj kolejna dezerterke kochana :-)
IZABELKA WITAMY WITAMY!!!!!
mamy tylko nadzieje ze ty nie szpieg karamba z krainy d(r)eszczowców buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahhahahahahahah
hahahahahha WITAM KOLEJNĄ DEZERTERKE hahahaha
IZABELKA WITAMY WITAMY!!!!!
mamy tylko nadzieje ze ty nie szpieg karamba z krainy d(r)eszczowców buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahhahahahahahah
jasne, że szpieg
zaraz wskoczę na mc dać cynka, co wy tu wyprawiacie
olcia79
mama Kamila i Emilki
to było do mnie,co bym cie przywitalato ja dezerterka Izabelka z MC
jak będę miała chwilę to wkleję jakiś suwaczeko, a które nie pamiętają to przypominam mam synka Julka 2 latka i 10mcy
dzisiaj robiłam kolejną porcję pierników ale są pyszne :-)
hahahahah a o twoich piernikach juz czytalam na cm hahahah
ktos tam pragnal twego przepisu na te pierniki
olcia79
mama Kamila i Emilki
jasne, że szpieg
zaraz wskoczę na mc dać cynka, co wy tu wyprawiacie
noooooooo ba ja juz powysyslalam privy tam ze teraz jestem tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
reklama
noooooooo ba ja juz powysyslalam privy tam ze teraz jestem tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
olka nawet wiem komu buahahaha :-) dobra lachory ja bede za 15 minut bo musze jechac po mlodego,tylko mi nigdzie nie wazcie sie isc stad!!! ja tu wracam!