reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
popieram, i tak nie zdasz :-D:rofl2:
olka jak bedziesz chciala ten wozek to daj cynk cos pokombinujemy ;-) moze jakas ciotka z dziadowskiej hameryki ci wysle :-D

ciotka to by mi nawet dziurawej opony nie wyslala....no cóz z rodzina to sie dobrze za fotce wychodzi,ona jeb...... sama by chciala zeby jej cos wyslac:)

A co do ZACNEJ FILOZOFII.....TOŻ TO ZJECHANY PRZEDMIOT W PIZDU,ale jutro nie liczcie na mnie zabieram sie OSTRO za nauke platona,arystotelesa,tomasza z akwinu i tych innych pedałów i homoseksualistów

ciotka to by mi nawet dziurawej opony nie wyslala....no cóz z rodzina to sie dobrze za fotce wychodzi,ona jeb...... sama by chciala zeby jej cos wyslac:)

A co do ZACNEJ FILOZOFII.....TOŻ TO ZJECHANY PRZEDMIOT W PIZDU,ale jutro nie liczcie na mnie zabieram sie OSTRO za nauke platona,arystotelesa,tomasza z akwinu i tych innych pedałów i homoseksualistów
ciebie to chyba faktycznie ta filozofija w pizdu jak to nazywasz przymulila totalnie bo ja o ciotce to wariatko jedna pisalam o sobie a ta mi tu z jakimis starymi ciotami i oponami wyskoczyla :szok: buahahaha
CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM!!!:rofl2:

ciebie to chyba faktycznie ta filozofija w pizdu jak to nazywasz przymulila totalnie bo ja o ciotce to wariatko jedna pisalam o sobie a ta mi tu z jakimis starymi ciotami i oponami wyskoczyla :szok: buahahaha
CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM!!!:rofl2:
łłłłłłłłłłłłłłłłłłłłooooooo matko

to ja faktycznie zamulona tymi homo:szok:
jak nic musze zdać tą filozofije bo jak tak dalej pójdzie to ja sie uwstecznie albo zmienie kierunek studiów z resocjalizacji na filozfie

łooooolcia kobito mam nadzieje ze w tej stolicyji sie w koncu wyrobisz buahahaha i kiedy ta parapetowe w koncu planujecie? moze sie wirtulanie dolacze :-)

reklama
Do góry