reklama
popieram, i tak nie zdaszTy kurcze już daj spokój z ta nauka odstrsuj sie z nami
olka jak bedziesz chciala ten wozek to daj cynk cos pokombinujemy ;-) moze jakas ciotka z dziadowskiej hameryki ci wysle
no proszę widzisz czyli wszystko na miejscu :-)
ale wiesz, nie pocieszam sie tak bardzo bo on w sumie pijany byl i chyba okulary potrzebuje skoro mojego brzucha nie widzial :-)
olcia79
mama Kamila i Emilki
popieram, i tak nie zdasz
olka jak bedziesz chciala ten wozek to daj cynk cos pokombinujemy ;-) moze jakas ciotka z dziadowskiej hameryki ci wysle
ciotka to by mi nawet dziurawej opony nie wyslala....no cóz z rodzina to sie dobrze za fotce wychodzi,ona jeb...... sama by chciala zeby jej cos wyslac
A co do ZACNEJ FILOZOFII.....TOŻ TO ZJECHANY PRZEDMIOT W PIZDU,ale jutro nie liczcie na mnie zabieram sie OSTRO za nauke platona,arystotelesa,tomasza z akwinu i tych innych pedałów i homoseksualistów
ciebie to chyba faktycznie ta filozofija w pizdu jak to nazywasz przymulila totalnie bo ja o ciotce to wariatko jedna pisalam o sobie a ta mi tu z jakimis starymi ciotami i oponami wyskoczyla buahahahaciotka to by mi nawet dziurawej opony nie wyslala....no cóz z rodzina to sie dobrze za fotce wychodzi,ona jeb...... sama by chciala zeby jej cos wyslac
A co do ZACNEJ FILOZOFII.....TOŻ TO ZJECHANY PRZEDMIOT W PIZDU,ale jutro nie liczcie na mnie zabieram sie OSTRO za nauke platona,arystotelesa,tomasza z akwinu i tych innych pedałów i homoseksualistów
CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM!!!
szczery to on moze i byl ale jak mu 15 kubel kapitana morgana oczy mgla zalal to ani moja ani jego w tym winaa tam głupoty opowiadasz, zresztą jak człowiek pijany to tym bardziej szczery
kiya jestes juz WDROZONA :-)
olcia79
mama Kamila i Emilki
łłłłłłłłłłłłłłłłłłłłooooooo matkociebie to chyba faktycznie ta filozofija w pizdu jak to nazywasz przymulila totalnie bo ja o ciotce to wariatko jedna pisalam o sobie a ta mi tu z jakimis starymi ciotami i oponami wyskoczyla buahahaha
CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM!!!
to ja faktycznie zamulona tymi homo
jak nic musze zdać tą filozofije bo jak tak dalej pójdzie to ja sie uwstecznie albo zmienie kierunek studiów z resocjalizacji na filozfie
reklama
olcia79
mama Kamila i Emilki
Czekam az przylecisz na swej miotle do poslki
marze o wypiciu vódy z tobą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
marze o wypiciu vódy z tobą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!