reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
Hej Kiya. Za Tobą też zatęskniłam. Olcia jak tam życie w wielkim świecie?
a tak sobie...... wszedzie daleko,dużo ludzi,mega KORKI ,poprostu zycie w wielkim miescie!!!!!!!!!!!!!!! hahhahahahha

no tak, teraz olcia napisala 3 posty, zwolala wszystkie czarownice i sie zmywa z forum.

nie 3 tylko 12 :-D:-D:-D
poszłam położyć gnoma,ale niestety ona nie chętna do spania
NormlaNIE ZAraz mnie trafi na miejscu szlag lub jakas inna cholera:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

aaaaaaaa dziękować
ja siedze i serwetki wycinam , jeszcze dzisiaj klejenie czeka.
a pudelka juz skonczylas? wogole masz juz cos calkiem gotowego czy wszystkiego tak po troche robisz?:tak:
wogole dziewczyny chcialam wam powiedziec ze kiya to niezla artystka i strasznie fajne pomyslowe prezenty robi!

mam pokończone prawie wszystko , dzisiaj kończę resztę i potem tylko lakier bezbarwny zostanie , dlatego kleje wszystko ze jak sie wezmę za lakierowanie to taśmowo

a tak sobie...... wszedzie daleko,dużo ludzi,mega KORKI ,poprostu zycie w wielkim miescie!!!!!!!!!!!!!!! hahhahahahha

nie 3 tylko 12 :-D:-D:-D
poszłam położyć gnoma,ale niestety ona nie chętna do spania
NormlaNIE ZAraz mnie trafi na miejscu szlag lub jakas inna cholera:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a ja uwielbialam w warszawce mieszkac, gdybym kiedykolwiek miala mieszkac w polsce to tylko stolica wchodzi w rachube. Nie denerwuj sie na dziecko! Przytul. buziola daj, zaspiewaj piosenke swoich seksi glosikiem :-D

toż to DIABEŁ WCIELONY
ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁO MATKO po kim to dziecko taklie jakieś nieteges:eek:

aaaa już wiem WSZYSTKIE ZŁE GENY SĄ PO OJCU hahahaha

A czy wam mówiłam ze idziemy na sylwestra ?????
Znajomi nas wkrecili na bal do nyskiego domu kultury hahahaha
Suknia juz zakupiona i buty też,ale upatrzylam sobie jeszcze dwie inne sukienki wiec jak tylko bede miala czas to podjade zobaczyc a tą co kupiłam moge oddac hahahahaha:laugh2:

reklama
Do góry