reklama
Sofik
Wiara Czyni Cuda
o rany!!! zapatrzylam sie na film a tu tyle napisane
My na wylewstra do Galwey do Moni - jedzimy!!!! i od razu zobacze Mamas & papas wozek jeden i drugi!!!!!!!!!!!! choc joolz-a :-)
zmykam myc gary i spac moj syn w nocy nie spi
milej nocki
My na wylewstra do Galwey do Moni - jedzimy!!!! i od razu zobacze Mamas & papas wozek jeden i drugi!!!!!!!!!!!! choc joolz-a :-)
milej nocki
olcia79
mama Kamila i Emilki
zaraaaaaaaaa
powiem wam że tak jak wisiala na wieszaku to nie wygladała za fajnie ale jak ubralam to całkiem całkiem,podobaja mnie sie w niej moje balony hahahahahha:-)
i to chyba jedyny plus tej sukienki
wogole to nie chcialam czarnej ,ale narazie musi zostać,jak znajde cos ciekawszego napewno zamienie hahahaha
powiem wam że tak jak wisiala na wieszaku to nie wygladała za fajnie ale jak ubralam to całkiem całkiem,podobaja mnie sie w niej moje balony hahahahahha:-)
i to chyba jedyny plus tej sukienki
wogole to nie chcialam czarnej ,ale narazie musi zostać,jak znajde cos ciekawszego napewno zamienie hahahaha
fajnie masz ze do moni jedziecie ;-) a gdzie to ten mamas&papa's zobaczysz? i czemu dwa? przeciez monia nie ma takiego....a jolza juz widzialas....o rany!!! zapatrzylam sie na film a tu tyle napisane
milej nocki
olka - fajna jest! ja tez taka bym ubrala chetnie :-)
widzialyscie nomada takiego jak na swieta bozego narodzenia haha pasowalby mi do choinki :-)
Jane Nomad Buggy - Cherry von Jane
a jak tam u was? choinki juz stoja??
Jane Nomad Buggy - Cherry von Jane
a jak tam u was? choinki juz stoja??
anik12
Aktywna w BB
Kiya a co Ty tam tworzysz? Bo ja nic nie wiem na ten temat
kiya tworzy bardzo ambitne artystyczne wynalazki :-) widzialam, potwierdzam i nawet bede posiadaczka ;-)Kiya a co Ty tam tworzysz? Bo ja nic nie wiem na ten temat
reklama
anik12
Aktywna w BB
A......... Napiszcie mi jak tego suwaczka kobietychwilowo decupage robię, taka technika zdobienia serwetkami papierowymi , w międzyczasie zabieram się za biżuterię tez z decupagu.