reklama
no prosze jaka piekna foteczka i piekna mamusia z wozeczkiem ;-) fajnie sie prezentujecie i tacy opatuleni juz a my w letnich bluzeczkach
chociaz dzis jest juz ciut chlodniej i nawet rano maz cienka kurtke zalozyl jak szedl na spacer z pieskiem.
chociaz dzis jest juz ciut chlodniej i nawet rano maz cienka kurtke zalozyl jak szedl na spacer z pieskiem.
Sofik
Wiara Czyni Cuda
witam
Eve super fotki a przypimnij mi co Ty masz za wozek bo ja niepamiatam
A gdzie nasza gie-oska ????????????????????
Ja bede na lato kupowac spacerówke dla Fi ;-) narazie buzzz sprawuje sie super...
Na weeeknd była u mnie Monia z rodzinka, porównalismy wozki... oby dwa sa fajne ale Monia mowi ze buuz taki jak by sie mial zaraz rozwalic jej wozek jest bardziej masywny taki widac solidnie zrobiony i bardzo fajnie sie prezntuje jest orginalny, szkoda ze nie ma tak jak buzzz tego siedziska z gabeczki bo bym chyba go kupila ...
Napiszcie mi w punktacj : jakie sa fajne spaceówki bo wy mowicie nazyw a ja nie znma tych wozków a ja sobie to zapisze...
Eve super fotki a przypimnij mi co Ty masz za wozek bo ja niepamiatam
A gdzie nasza gie-oska ????????????????????
Ja bede na lato kupowac spacerówke dla Fi ;-) narazie buzzz sprawuje sie super...
Na weeeknd była u mnie Monia z rodzinka, porównalismy wozki... oby dwa sa fajne ale Monia mowi ze buuz taki jak by sie mial zaraz rozwalic jej wozek jest bardziej masywny taki widac solidnie zrobiony i bardzo fajnie sie prezntuje jest orginalny, szkoda ze nie ma tak jak buzzz tego siedziska z gabeczki bo bym chyba go kupila ...
Napiszcie mi w punktacj : jakie sa fajne spaceówki bo wy mowicie nazyw a ja nie znma tych wozków a ja sobie to zapisze...
to faktycznie niezle porownanie haha..jakby sie mial rozwalic
ja nie wiem Sofik jakie masz preferencje bo jak sama wiesz spacerowek jest cala masa pod wzgledem typu, ciezaru, ksztaltu i funkcjonalnosci. Tyle tu o wozkach pisalysmy ze nie wiem co jeszcze dodac ;-)
ja nie wiem Sofik jakie masz preferencje bo jak sama wiesz spacerowek jest cala masa pod wzgledem typu, ciezaru, ksztaltu i funkcjonalnosci. Tyle tu o wozkach pisalysmy ze nie wiem co jeszcze dodac ;-)
Sofik
Wiara Czyni Cuda
Pawimi te najfajniejsze:-):-)
Jak na razie No. 1 to I'coo pluto;-)
Jak na razie No. 1 to I'coo pluto;-)
reklama
baby moje chyba cos sie u mnie zaczyna dziac..znaczy skurcze sie pojawily..chyba od tego zdenerwowania ze jutro mam isc do szpitala..tylko ze ja chyba jeszcze dzis pojade:-)co mnie cieszy ze sie zaczelo samoistnie:-)takze babeczki kochane 3majcie za nas kciuki:-)Pawimi zostanie powiadomiona jak juz Kacperek sie urodzi:-)a Wy sobie dyskutujcie o wozeczkach i myslcie o nas:-)Odmeldowuje sie na pare dni:-)buziaki aha olejka jeszcze nie pilam i nie wiem czy wypije skoro skurcze sa??