reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

nie no lato mialam, tylko jakos tak dosc pozno sie zaczelo, i tak szybko zlecialo, moze przez fakt tego ze w domciu siedzialam i w sumie krotko na wakacjach bylismy a potem zaraz skok w ten kierat codziennosci.

a to moj podrasowany buzzik o siedzisko XL w kolorze apple :)

Picasa Web Albums - pawimi455 - Buzz

czy ja moglabym zapytac gdzie kupilas takie kolko do buzza?

reklama
A, jeszcze zapomniałam zapytać was co się teraz daje/dostaje na chrzciny, bo my mamy za 2 tyg i wszyscy pytają co chcemy, a my nie mamy pojęcia. Podpowiedzcie coś proszę :eek: co wasze maluchy dostały?

Mój dostał kaskę , taką łyżeczkę z datą urodzenia itp ( pamiatkowa srebrna ) klocki , i dostanie foty od fotografa od chrzestnego

Takie terenowe kolko jest tez na allegro.pl :-).....

bylam dzisiaj jeszcze na popoludniowych zakupach i tym razem wzielam Mure no i.....nie bylo skrzeczenia ani napinania sie wiec chyba jednak tamten wozek mu nie przypasowal :-( kurne, bede musiala go opchnac. Dobrze ze takie grosiki kosztowal....tylko ze teraz mam znowu problem z szukaniem kolejnego wozka a nie bardzo mi sie jakos chce:szok: bo sama nie mam zielonego pojecia co bym chciaala i nie ukrywam tez ze przydaloby sie cos za male pieniadze :tak:

reklama
Do góry