reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
gie-oska nie jestes dziwna, bo mnie się ten nowy Quinny też nie podoba :tak:

A Twój buzz czeka cierpliwie na Was :-)

hehe jak widzisz po mojej sygnaturze nr 4 odliczanie rozpoczete:-)juz go przywiezliscie do wrocka??jak juz go bede miec w domu postawie sobie go przy lozku hehe

Pawimi dzieki za odpowiedz:-)

na ebayu kosztuje 29,99f plus 4,5wysylka czyli 160zl a na allegro sa po 260plus wysylka wiec sporo roznica..no chyba ze masz dojsce do tanszych terenowych kolek buzza to daj namiar..ja kupuje przez konto dobrego kolegi ktory mieszka w londynie:-)
aaa to ja za tyle nie widziałam:)widziałam też za 260 i jeszcze przesyłka więc drożej niż u nas

dziewczyny mam pytanie czy "BPA free" i "0% Bisphenol A" to to samo znaczy??Bo znalazlam te dwa rozne oznaczenia na butelkach TT..i nie wiem czemu sa takie oznaczenia????????
to jest to samo:) też sobie kupiłam te butelki śliczne są ale ja nie takie kolorowe tylko przeźroczyste:0

Gie-oska wydaje mi sie ze to kolo na ebayu za 29 f nie jest terenowe a normalne.Tam w opisie jest zdanie NOT THE TERRAIN ONE BUT THE NORMAL SMOOTH FRONT WHEEL , zdjecie jest poprostu bledne.Cena zgadzlaby sie z normalnym kolem.Cena kola terenowego nowego bedzie sie wachac miedzy 60 a 70 euro niestety.

Gie-oska wydaje mi sie ze to kolo na ebayu za 29 f nie jest terenowe a normalne.Tam w opisie jest zdanie NOT THE TERRAIN ONE BUT THE NORMAL SMOOTH FRONT WHEEL , zdjecie jest poprostu bledne.Cena zgadzlaby sie z normalnym kolem.Cena kola terenowego nowego bedzie sie wachac miedzy 60 a 70 euro niestety.

dajcie linka do tej aukcji to zobacze...
gastone - jak tam prace nad urzadzaniem chatki? udalo ci sie juz gore zrobic? a masz juz pokoj Maxa w calosci skonczony?

wiesz co ja sie sugerowalam tylko obrazkiem na ktorym jest pokazane kolo terenowe i myslalam ze to to tu link BNIB QUINNY BUZZ 3 FRONT WHEEL TURN BUZZ OLD TO NEW ONE on eBay (end time 27-Sep-09 21:49:32 BST) ale widze po opisie ze to zwykle kolo jest i sie zdenerwowalam dobrze ze nie kupilam:no::no::no:

Gastone dzieki:-)

wiesz co ja sie sugerowalam tylko obrazkiem na ktorym jest pokazane kolo terenowe i myslalam ze to to tu link BNIB QUINNY BUZZ 3 FRONT WHEEL TURN BUZZ OLD TO NEW ONE on eBay (end time 27-Sep-09 21:49:32 BST) ale widze po opisie ze to zwykle kolo jest i sie zdenerwowalam dobrze ze nie kupilam:no::no::no:

Gastone dzieki:-)

Alez nie ma za co, ja tez chcialam je kupic tylko e ja zawsze staram sie uwaznie czytac opisy, no i cena byla jakas niska.
Gie-oska mam pytanko o emotikonki.Ja juz je sobie zainstalowalam, powiedz mi tylko przy wstawianiu jak zkopiuje kod danego emotikona gdzie go wstawic , na koncu zdania? Bo tak zrobilam i nie wyszlo...:baffled:

reklama
tak, gastone ma racje, to jest zwykle kolo a nie terenowka, pamietaj ze terenowki kosztuja w okolicy $60-70.
ale bym sie wrobila no:-(a na zdjeciu ewidentnie widac ze to kolo terenowe wrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Alez nie ma za co, ja tez chcialam je kupic tylko e ja zawsze staram sie uwaznie czytac opisy, no i cena byla jakas niska.
Gie-oska mam pytanko o emotikonki.Ja juz je sobie zainstalowalam, powiedz mi tylko przy wstawianiu jak zkopiuje kod danego emotikona gdzie go wstawic , na koncu zdania? Bo tak zrobilam i nie wyszlo...:baffled:
wiesz co ja nie wiem jak dzialaja te emotikony??Bo ja ich nie mam w operze tylko w explorerze a kozystam z opery..ale jak w eksplorerze chcialam uzyc jakiegos obrazka to poptostu pisalam posta i naciskalam na obrazek ktory chce uzyc i on sam sie pojawial tam gdzie chcialam go umiescic:-)
gie-oska, gondolka już przywieziona :tak:

Ewelina pogadam z m moze jakos w nastepny weekend juz by sie udalo odebrac buzzika:-)

dzoewczyny jak podoba Wam sie moj diabelek:-)sygnaturka nr 1??

Do góry