reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Hejo mamuski!

Gie-ośka to powinna byc sygnatura nr 1 :-):-):-)!!!

Gastone, a wiesz ze ja nigdy nie spotkałam Joolza, i co to było spacerowka? jaki kolor jakjie dziecko duze, zrobiłas zdjecia?? :-D:-D:-D

Pawimi moja droga, ależ ja mam brzuch w dalszym ciągu tyle ze z rozmiaru xxxxl przeszłam na xl :-D a i jak M robil oględziny to lezałam na plecach, takze sama rozumiesz :-D

Emma chyba lepiej, ale czasami jeszcze kaszle, ślini sie strasznie

Dziewczynki czestuje was

reklama
Witam sie wieczorkiem

Monia ale mi smaka zrobilas;-) nieodbra , ja juz kupilam butle jakies 4 tyg. temu i nawet juz laktator z BPA;-)

A Tu zdjecie z 13. 09.2009 (zla data na foto)

ja i moj buzzz:-)

Ostatnia edycja:
jestem, jestem, przyjechalam ;-), jutro cos napisze bo padnieta jestem, upal byl niemilosierny :szok: zreszta cholera u nas tez upalisko, kolejny dzien ponad 30 stopni.
Sofik - zdjecie bomba, laszydlo z ciebie, wcale nie widac ze mamusia dwojeczki :no:

ania, co z moimi suwakami nie tak?? u mnie wszystko normalnie wyswietla, nawet kilka przegladarek probowalam, baaa sprawdziam laptop meza, syna starego, syna sredniego...myslac ze moze ja mam jakies hunduskie ustawienia i wszystko OK
hmm, czy ktoras jeszcze tez tak ma?? ze wyswietla niby obok jak u ani?

Ostatnia edycja:
Gie-oska wydaje mi sie jednak ten roz nie za bardzo dla chlopca.
sofik ty lachonie!!!!!
Moniadan joolz byl identyczny jak twoj, widzialam go w Dublinie.Dzidzi nie widzialam hi i zdjec nie zrobilam hihi.

Gie-oska sa też niebieskie butelki dla chłopców

u nas dziś pada, siedzimy w domu
nawet nie wiedzialam ze sa niebieskie a tez z jakimis motywamy tj te rozowe z kwiatuszkami??Ty swoje w irl kupilas??
A tutaj zdjęcia z naszej niedzielenj wycieczki do Cong

kolejna laska hehe i gdzie ty masz ten brzuch xl bo ja nie widze??????????zarabiscie wygladasz:-)Naturalna blondi jestes??

dziewczyny ja jak odbiore juz buzza to chyba sobie go przy lozku postawie aby patrzec na niego ciagle:-)bo jak patrze na Sofika zdjecia to juz bym go chciala miec:-)

Ostatnia edycja:
reklama
he he Goska, ja mojego Joolza wyciągałam z tym wielkim brzucholem co chwile z szafy , ale nie umiałam go schowac z portotem i jak M przychodził z pracy to się smiał, że znow wózek wyciągałam :-D

jestem naturalan blondi ale mam pasemka, bo z wiekiem zrobil mi się ciemny blond

Dzieki za miłe słowa, o to chodzi aby brzucha nie było widac, :-D:-D:-D

te butelki sa rózowe dla dziewczynek a niebieskie dla chłopcow ale nie ogldałam co tam maja czy kwiatki czy autka , kupiłam z Irl
zobacz na allegro co jest na tych niebieskich bo tam były zdjecia

Do góry