reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Dokładnie w USA jest taka polityka pracy...

Witam dziewczynki :-) my juz na zielonej wyspie
przezylismy wszyscy lot w sensie ze nie wykończyłam sie nerwowo, ale malo brakowało ;-) lot bez opóxnien , bez kłopotów wiec ok, ale szybko gdzies nie polece, to bardzo meczące i nienawidzę latac
Joolz tez przezył bez problemu, musze Emme przymierzyc do spacerówki, kurcze to będzie nowość!!! :-D

U mnie w aptece nie bylo dentinox i kupiłam bobodent, hmm ciekawe czy on cos działą, bo Emma ślini sie na całego i cos czuje ze przed półroczkiem juz jakies zębole będą :tak:

Czeka nas szukanie nowej chaty, juz dalismy wypowiedzenie

Mój M jak mnie przytulił w nocy to powiedział, co zrobiłas, gdzie masz brzuch :-D:-D:-D czyli moja walka z apetytem i lodówką sie opłaciła ;-)
no i w moje stare ciuchy wchodze ale nie wszystkie off course

Chłopaki z kuzynka pojechali na klify, a ja z Emusia w domu
w równe 4 m-ce córcia grzeczna była, mówie wam fajny taki bobasek , jak sie smieje slodko
Gastone zycze ci takiej dziewczynki, oczywiscie w tajemnicy przed Twoim M hi hi
i Tobie tez Pawimi

Ostatnia edycja:
reklama
witam pania :) myslalam ze juz nikt tu nie wpadnie, kurcze watek nam cosik zamiera, chyba wszystkie sie juz wozkami znudzily haha!
monia zycze pomyslnego szukania chaty zeby byla taka jak ta co ma gstone :) noi gratulacje powrotu do figurki :) moglabys zdracic tajemnice jak sie samego brzucha pozbylas ? bo mi to jakos nie wychodzi :(((((

Witam sie

Kurde nie mam kiedy pisac u nas tak pieknie slonko od 3 dni ze ssie nie chcialo przy kapie siedziec, pozatym jutro witaj polsko, wiec pakowanie ... ;-)

zycze milego dnia;-)

Czesc koboitki.Pawiminiemartw sie nie umrze nam watek. hehe niedlugo jesien wiec pewnie bedziemy tu czesciej przesiadywac.Ja korzystam z pogody podobnie jak sofik bo u nas nie czesto tak piekna pogoda sie zdarza.Bylismy w Dublinie wczoraj w zoo i milo spedzilismy dzionek.dzis idziemy na urodzinki do corki kolezanki wiec tez nie bedzie nudno.
Monia ech co by twoje zyczenie sie spelnilo.A co do lotow, to wiesz ze ja nie latalam juz pond poltora roku? szoook.Tera czek mnie wkrotce lot, ale na szczescie nie do pl tylko do portugalii (znow plany wakacyjne wrocily ahahah)ale powiem ci ze wcale sie samym lotem nie ciesze.Ja jestem nerwus i strasznie nie lubie latac, zwlaszcza z Maxem, bo on jest strasznzie niecierpliwy, chyba ma to po mnie.Wiec juz sie boje ..
No to uciekam i wpadne jeszcze wieczorkiem.AAa naogladalam sie wozkow wczoraj w tym zoo ze hej ahah maz sie smiala ze zamiast zwierzeta to wozki oceniam.Monia widzialam tez twojego joolza.A buzzow ze ho ho.!hih

AA Monia jak Emcia, zdrowa???

hej dziewczyny!!

Witam sie

Kurde nie mam kiedy pisac u nas tak pieknie slonko od 3 dni ze ssie nie chcialo przy kapie siedziec, pozatym jutro witaj polsko, wiec pakowanie ... ;-)

zycze milego dnia;-)
juz jutro lecisz ale ten czas zlecial:-)i co z buzzem bierzesz go??na ile przylatujecie??
Czesc koboitki.Pawiminiemartw sie nie umrze nam watek. hehe niedlugo jesien wiec pewnie bedziemy tu czesciej przesiadywac.Ja korzystam z pogody podobnie jak sofik bo u nas nie czesto tak piekna pogoda sie zdarza.Bylismy w Dublinie wczoraj w zoo i milo spedzilismy dzionek.dzis idziemy na urodzinki do corki kolezanki wiec tez nie bedzie nudno.
Monia ech co by twoje zyczenie sie spelnilo.A co do lotow, to wiesz ze ja nie latalam juz pond poltora roku? szoook.Tera czek mnie wkrotce lot, ale na szczescie nie do pl tylko do portugalii (znow plany wakacyjne wrocily ahahah)ale powiem ci ze wcale sie samym lotem nie ciesze.Ja jestem nerwus i strasznie nie lubie latac, zwlaszcza z Maxem, bo on jest strasznzie niecierpliwy, chyba ma to po mnie.Wiec juz sie boje ..
No to uciekam i wpadne jeszcze wieczorkiem.AAa naogladalam sie wozkow wczoraj w tym zoo ze hej ahah maz sie smiala ze zamiast zwierzeta to wozki oceniam.Monia widzialam tez twojego joolza.A buzzow ze ho ho.!hih

AA Monia jak Emcia, zdrowa???
Gastone pisalas ze namowilas kolezanke na buzza a jaki model??Fajnie ze bedziecie miec wakacje:-)tez bym chetnie gdzies poleciala w cieple miejsce:-)I macie cieple dni w Irladnii supe u nas pogoda taka sobie:-(

Dziewczyny widzialyscie jaka mam sygnature nr4:-)????????:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Gie-oska no no czyli zamowilas buzzika? suuper.To jaki w koncu kolorek wybralas i ile cie calosc kosztuje?
A moja kolezanka zamowila sobie ..kolor czarny.No ale tu juz nie nalegalam hihi.

Gie-oska no no czyli zamowilas buzzika? suuper.To jaki w koncu kolorek wybralas i ile cie calosc kosztuje?
A moja kolezanka zamowila sobie ..kolor czarny.No ale tu juz nie nalegalam hihi.

ja wzielam buzzika w sumie dopiero wezme 3pazdziernika od naszej kolezanki forumowej Eve81 kolorek capri najpiekniejszy:-)jak dla mnie:-)i wlasnie mam pytanie czy myslicie ze do tego kolorku capri bedzie pasowal spiworek quinny Quinny Buzz Footmuff in Strawberry on eBay (end time 15-Sep-09 14:50:39 BST) tylko to jest kolor Strawberry??bo on ma niby rozowe wykonczenie w srodku i chyba nie bardzo pasuje dla chlopca jak myslicie??

reklama
Do góry