reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Problem sie rozwiązał, chciałam dac Emci z Aventu ale zaczęła płakac ;-)
zamówiłam jej wieksze smoczki na allegro,
dobranoc, juz ledwo widze klawisze

reklama
malo tego....na innym forum kiedys poruszylam temat to jedna madra mamuska wymyslila ze to wszystko to jest glupia akcja zielonych ktorzy narazili tylko swoja nagonka powazne i szanowane firmy na ogromne koszty w liniach produkcyjnych i ze to tylko wylacznie taka moda i trend ale europa jest madrzejsza i nie da nabrac sie na glupie akcje kanadyjsko-amerykanskie pt. nagonka na avent.

Niektórzy ludzie to naprawdę dziwni są .. co poradzić . a myślę że ludzie z tych firm znając jak sie robi ich butelki dają albo z innej firmy , albo ze szklanych .
Widzisz u ciebie informowali o tym ... u nas jak zwykle wszystko na szarym końcu - przykre . Zreszta u ciebie jest większy dostęp do netu np. w Polsce jeszcze mało osób go ma :szok: zreszta wiesz jak to jest - nadal młode mamy polegaja na tym co im powie babcia , tesciowa , panie sąsiadki itp.. sama znam takie mamy . A jak coś powiedziałam to usłyszałam : mnie tak chowali i jakos zyje :-( to usłyszałam na zdanie że rocznemu dziecku nie podaje się bigosu ( bo znam taka co daje ) to co by było dopiero jakbym wyskoczyła z BPA , że jakies historie z kosmosu conajmniej opowiadam:crazy:

Idę w kime :)

Noż kurde, to juz sama nie wiem czy te moje sa bez BPA, ni epamiętam co pisało na pudełku
powiedziałam o tym kolezance, bo ona karmi Aventem i sie oburzyła ze to bzdura :baffled:
oki spadam, mam nadzieje ze nie będa mi sie śnic butelki :-D

bedzie wam sie snic taka jedna wielka,ogromna butla cala z plastiku z BPA :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) na koncu smoczek w postaci trupiej czachy....

Witam

Rany co za BUTELKOWY temat heheheheh ja juz sie pogubilam z tymi butelkami , moj Fi na noc pije z TT ale jaka to butelak czy ma to czy nie wiem:-D

EVE sliczny wozek, ja sie ciagle waham czy zabierac buzzza do PL:crazy: wrrrrrrrrrrrrrrrr

reklama
Do góry