u nas nie wymagali...sama widzialam jak baby znosily do sklepu wory ze starymi butelkami takimi obslinionymi niedomytymi z formuly i dostawaly za to kupe kasy na karty sklepowe, pewnie gdybym miala te po oliverze to tez moglabym zaniesc bez problemow.
reklama
a wogole to jestem wkurzona bo pani kasiabelgia nie daje mi znac czy dostala ten uchwyt na kubek czy nie, a szkoda bo w razie gdyby nie dostala (chociaz wydaje mi sie to nieprawdopodobne bo skoro ania dostala swoje rzeczy to po kiego licha komu uchwyt do wozka)to moge przeciez reklamowac na poczcie i oddadza mi kase. Przeciez to byla wysylka ubezpieczona i w razie czego to nawet moga wysledzic czy zostala dostarczona i do kogo ....
KASIA - PROSZE SIE ODEZWAC!!!
KASIA - PROSZE SIE ODEZWAC!!!
dobre pytanie
Emka piła z nich od urodzenia i dzis mnie olśniło ze ona ma juz 3 m-ce i musiałaby miec wiekszy smoczek a ze nie mam wiekszego do TT to postanowiłam dac jej Avent
a pytanie dobre dlatego , ze ona ostatnio mało mi je i moze przez to ze jej wolno leci z tego smoczka 1
juz sama nie wiem
a TT jest w Polsce??
Emka piła z nich od urodzenia i dzis mnie olśniło ze ona ma juz 3 m-ce i musiałaby miec wiekszy smoczek a ze nie mam wiekszego do TT to postanowiłam dac jej Avent
a pytanie dobre dlatego , ze ona ostatnio mało mi je i moze przez to ze jej wolno leci z tego smoczka 1
juz sama nie wiem
a TT jest w Polsce??
zobaczcie jaką sliczną znalazłam
Butelka 260 ml x 2 szt dekor Tommee Tippee Róż (707541410) - Aukcje internetowe Allegro
Butelka 260 ml x 2 szt dekor Tommee Tippee Róż (707541410) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Butelka 260 ml Tommee Tippee BPA 0% (707541397) - Aukcje internetowe Allegro tutaj jest napisane na pudelku 0% bishpenol
Closer to Nature® easi-vent 150ml bottle twin pack with slow flow teats - by Tommee Tippee a tutaj BPA Free
Closer to Nature® easi-vent 150ml bottle twin pack with slow flow teats - by Tommee Tippee a tutaj BPA Free