reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
dziewczyny a co tu takie pustki??

Sofik czy Twoje siedzisko xl w buzzie to jest taki material jak ten?? QUINNY BUZZ 2008 XL SEAT COVER IN STORM (NEW) on eBay (end time 17-Aug-09 21:50:05 BST) lub ten QUINNY BUZZ Pushchair XL Seat Unit BLUE on eBay (end time 11-Sep-09 22:07:16 BST) ??i czy to sie naklada na to piankowe siedzisko??

o kurcze no prosze gdzie znalazlam nasza gie-oske;-)hi hi milo Cie tu spotkac,widze ze Ty naprawde oszalas na puncie tego wozka:tak:i slusznie;-)to siedzisko piankowe sie zdejmuje i wzamian montuje sie XL;-)buzka;-)

super,tutaj sa mamusie ktore maja 3 dzieci,ja mam na razie 2 ale staram sie o 3.Mam 2 chlopcow wiec staram sie na dziewuszke;-)czy moge sie do Was przylaczyc?

super,tutaj sa mamusie ktore maja 3 dzieci,ja mam na razie 2 ale staram sie o 3.Mam 2 chlopcow wiec staram sie na dziewuszke;-)czy moge sie do Was przylaczyc?

jasne....przylaczaj sie, wszystkie wozkowe wariatki mile widziane:-D:-D:-D a goska...taaak......wiekszego maniaka buzzowego nie znajdziesz he he
oby te wasze starania o coreczke nie skonczyly sie jak u mnie:happy:

jasne....przylaczaj sie, wszystkie wozkowe wariatki mile widziane:-D:-D:-D a goska...taaak......wiekszego maniaka buzzowego nie znajdziesz he he
oby te wasze starania o coreczke nie skonczyly sie jak u mnie:happy:

ale tez probowalas w te dni przed owulacja?bo my w tym miesiacu probowalismy tylko 9 dnia cyklu i nic wiecej:tak:

tam sie chyba ciut lepiej sprzedaja niz u mnie, ten wozek sie jakos nie przyjal w tych klimatach :) w sumie amerykanskie dzieci to wielkie grubasy wiec nic dziwnego.
U nas z tymi staraniami to bylo prawie jak ksiazkowo i bylam pewna ze to dziewczynka ...no coz....

o kurcze to sie troche wystraszylam...@powinnam dostac 26 wiec zobaczymy;-)no niby ma byc dziewczynka bo moj starszy synek tak przepowiada;-)jak bylam w ciazy z Xavierkiem to cala rodzina mowila ze to bedzie dziewczynka a on jako jedyny ze bedzie mial brata a tym razem mowi ze bedzie mial siostre:tak:;-):-):-D

reklama
a jezeli chodzi o wozek to jakbym miala sie teraz zdecydowac to chyba wybralabym MUTSY;-)mialam juz 2 buzzy i chyba mi sie znudzily

Do góry