reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

czesc2

Załączniki

• P1140889.jpg
    P1140889.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 26
  • P1140892.jpg
    P1140892.jpg
    40,5 KB · Wyświetleń: 26
  • P1140898.jpg
    P1140898.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 26
  • P1140904.jpg
    P1140904.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 26
  • P1140909.jpg
    P1140909.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 26
  • P1140907.jpg
    P1140907.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 27
  • P1140977.jpg
    P1140977.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 25
  • P1140981.jpg
    P1140981.jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
reklama
ostatnie dwa ktore mi uciekly gdzies:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

zdjecie 1-Maja akrobatka
zdjecie6- ja przy ptysiu uwielbiam:-)
zdjecie 7- cala ekipa
9-zdjecie rodzinne hehe:-)

Gruba jestem co??

Załączniki

• P1140982.jpg
    P1140982.jpg
    42,9 KB · Wyświetleń: 27
  • P1140988.jpg
    P1140988.jpg
    44,1 KB · Wyświetleń: 24
Ostatnia edycja:
Widac ze wakacje sie udaly. A brzuszek masz bardzo malutki. Ja w pierwszej ciazy mialam bardzo maly dopiero pod koniec mi wywalilo a teraz to juz mam chyba taki jak ty teraz haha W sobote szlam do znajomej na baby shower to nie moglam zadnej sukienki dopiac wiec poszlam w spodniach :-)

gie-oska fajnie wyszlas na zdjeciach;-)buzza chce sprzedac bo mi sie znudzil,buziaki:tak:
a jakiego mutsy chcesz kupic nie napisalas?
Widac ze wakacje sie udaly. A brzuszek masz bardzo malutki. Ja w pierwszej ciazy mialam bardzo maly dopiero pod koniec mi wywalilo a teraz to juz mam chyba taki jak ty teraz haha W sobote szlam do znajomej na baby shower to nie moglam zadnej sukienki dopiac wiec poszlam w spodniach :-)

dzieki:-)oczywiscie moja tesciowa uwaza ze mam duzy brzuch jak na tem etap ciazy:crazy:

Witam laseczki!!! :-)
Gie-oska, ale sie wystraszyłam Twoich zdjęc :rofl2: żartuje, fajne fotki, a brzuszek masz malutki, zgrabniutki, ja miałam wielki balon :tak:

Pati my złamalismy wszelkie teorie jesli chodzi o planowanie płci, było codzinnie bo chciałam zajść w sierpniu i urodzic w maju i nie marnowalismy czasu, myślałam, że bedzie chłopczyk, juz nawet imiona wybierałam, a tu niespodzianka Emusia się urodziła, takze nigdy nic nie wiadomo ;-)

Pawimi to teraz czekamy na Twoje fotki, rozrbroiłaś mnie tym ze facet przyleciał samolotem, widocznie Twoje ogłoszenie było jakieś nadzwyczajne, przyznaj sie co tam naobiecywałaś, ze az tyle ofert miałas :-D
A my dalej wypoczywamy w Pl, Emcia rosnie, Eryk rozrabia i tak nam czas mija

10 września wracamy do Irlandii i chyba będziemy kupowac nowe auto, co myślicie o wózku 4 kołowym oplu Zafira?? Chcemy jakies 7-osobowe, moze jakies opinie na temat MPV?

pozdrawiam

Witam laseczki!!! :-)
Gie-oska,
Chcemy jakies 7-osobowe, moze jakies opinie na temat MPV?

pozdrawiam
czy pod MPV chodzi Ci o Mazde MPV ? bo u nas jest konkretnie model Mazda MPV...Opli nie ma zadnych ale ze zdjec widze podobny do tej mazdy :)
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphoto..._117969979692_733974692_2162174_4688068_n.jpg

http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphoto..._117969984692_733974692_2162175_2105023_n.jpg
bylam jej posiadaczka od grudnia 2000 do pazdziernika 2003:-) fajne autko tylko ma opinie psujacego, faktycznie dwukrotnie siadla mi skrzynia biegow (oba przypadki na gwarancji a pierwszy raz na tydzien po wyjezdzie od dealera:wściekła/y:) Do podrozowania rodzinka jest wygodna, jako VAN wciaz zgrabna i dosc mala nie tak jak wszystkie te amerykanskie krowy dla grubasow....pozbylam sie jej ze wzgledu na strach ze cos moze znowu sie w niej zepsuc. Kolezanka w tym samym czasie tez miala mazde tylko inna i non stop podwozilam albo odbieralam ja z serwisu:sorry2: Jesli chodzi Ci generalne o samochod typu VAN to jak najbardziej polecam. Przy dzieciach to prawdziwy raj na ziemi bo pakujesz tam wszystko. Ja mam w swoim suv wpakowane 3 wozki, podreczne plastikowe krzeselko do karmienia (takie ktore biore ze soba do knajpy), mnostwo zabawek, autek, ksiazek, gier:-D ogromna torbe pieluchowa wypakowana po brzegi w dyzurne akcesoria...i w dalszym ciagu mamy gdzie siedziec i to wygodnie heheh.

Ostatnia edycja:
Powiedz tesciowej , że jest chora na głowe :)
Super wygladasz a brzuszka nie masz wcale .
zgadza sie, chudzina taka drobniutka ze zgrabnym brzusiem! Ja przy trzecim wygladalam w ciazy na drugi dzien hehe....byla nawet taka smieszna sytuacja ze dopiero rano wspomnialam cos mezowi ze czuje sie tak dziwnie, @ mi sie spoznia wiec nie wykluczam ciazy i jak cos to musze test kupic potwierdzic, w ten sam wieczor wracajac z pracy sasiad go zaczepil pod garazem i wali prosto z mostu..."to co sasiad, zostaniesz ojcem ponownie?" na to moj maz w szoku skad sasiad wogole wie palnal " a to musisz mojej zony spytac bo ja nie wiem nic na ten temat":-D:-D:-D do dzisiaj sie czasem nasmiewam z mego chopa ze taki spostrzegawczy ze az sasiad musial go poinformowac o mojej ciazy haha

reklama
dzieki dziewczyny za mile slowa:-)a co sadzicie o tych laktatorach co dalam ktory zestaw lepszy??i czy wydaje wam sie ze to sa takie same laktatory tylko maja inne dodatki??No i w koncu co z tym buzzem wart jest kupienia czy nie??
Pawimi naprawde buzza na zlom wyrzucisz??i kiedy Twoje zdjecia z wakacji:-)
Pawimi to glownie do Ciebie pytanie slyszalas cos o tym aby butelki aventu byly szkodliwe?? http://www.rodzinko.pl/viewtopic.php?t=4407
Ty uzywalas avebtow czy szklanyhc tylko??

Ostatnia edycja:
Do góry