reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Pawimi niestety Twoj syn jest w takim wieku ze bunt przechodzi ja wiem cos o tym bo mojego m siostra ma 17lat teraz i ogolnie masakra jest z nia od jakiegos roku!!
a wiecie o co mu poszlo?? ze z jego wspanialej lodowki ktora tylko dzieki mnie (bo moj maz sie absoultnie nie zgadzal) tam wtaszczyl wzielam sobie jednego, powtarzam JEDNEGO! sprita jak go nie bylo!!! Sprite sobie kupil za swoja kase w ostatni weekend bo my tego wcale nie kupujemy ale jakos tak mnie naszlo i sobie podkradlam jedna puszke...normalnie wojna byla:-) bo oczywiscie poszlo pozniej o wszystko inne he he.Teraz spi jak aniolek:szok:

reklama
a wiecie o co mu poszlo?? ze z jego wspanialej lodowki ktora tylko dzieki mnie (bo moj maz sie absoultnie nie zgadzal) tam wtaszczyl wzielam sobie jednego, powtarzam JEDNEGO! sprita jak go nie bylo!!! Sprite sobie kupil za swoja kase w ostatni weekend bo my tego wcale nie kupujemy ale jakos tak mnie naszlo i sobie podkradlam jedna puszke...normalnie wojna byla:-) bo oczywiscie poszlo pozniej o wszystko inne he he.Teraz spi jak aniolek:szok:

aha no to faktycznie mial o co zadyme robic...

oj ale ja mam dylemat:_(bo i buzz i speedi mi sie podoba:-)a speedy jest lzejszy od buzza bo w sklepie podnosilam,zato buzz jest mniejszy,krotszy od speediego..ehh masakra!!
Gastone a Ty bedziesz uzywac buzza przy drugim dziecku??i gondole bedziesz kupowac do niego??

Pewnie ze bede,juz sie docekac nie moge.Troszke go podrasuje kolami trenowymi i tymi podwojnymi.A co do gondoli to juz sama nie wiem.Zobaczymy, jak sie trafi jakas okazja to moze kupie jak nie to bede mialka gondole do jane slalom.

oj ale ja mam dylemat:_(bo i buzz i speedi mi sie podoba:-)a speedy jest lzejszy od buzza bo w sklepie podnosilam,zato buzz jest mniejszy,krotszy od speediego..ehh masakra!!
Gastone a Ty bedziesz uzywac buzza przy drugim dziecku??i gondole bedziesz kupowac do niego??

Mi się podoba speedi przez ta wielka spacerówkę , uważam że jest rewelacyjna

Jeszcze raz wrzucam tym razem wieksze fotki :-) ImageShack Gallery

Niedlugo bendziemy troche przemeblowywac bo musze malemu kupic luzko, no i ta szafka co teraz stoja na niej ksiazki to sie robi z tego przewijak wiec to tez bende musiala malemu wymienic na inna szafke bo przewijak bendzie nam potrzebny :-)

sporo masz rzeczy takiech jak ja w pokoju : dywan , zasłony itp he he :)

Ja już po wycieczce he he .. fajnie było ale jak zwykle nie miałam czasu się plazowac .. tak juz to bywa . A ja tam lubie leżakowac na plazy

pasuje do buzza ta gondola ?

podobno tak z tego co czytalam tylko bo u nas jane w ogole nie ma....moje dziecko juz od 6.30 rano mnie meczy:baffled: az mi sie oczy zamykaja jak czytam:-) a szkoda bo dzis wieczor imprezke mamy i bede nosem ryla w stol,nie mowiac juz jak sie piwa napije to chyba zasne z mety na dzien dobry:-(

ania - tylko wiszacego worka na zabawki nie masz;-):-):-):-)

Kochana , bo Szymek ma mniej zabawek niz reszta dzieci z racji swojego wieku :tak: no i ja nie mam pluszaków poza kilka z puchatka i poduszki z puchatka , reszta jest na strychu , bo jakoś nie lubie takich zabawek , a zwykle je się trzyma w tym worku;-)

podobno tak z tego co czytalam tylko bo u nas jane w ogole nie ma....moje dziecko juz od 6.30 rano mnie meczy:baffled: az mi sie oczy zamykaja jak czytam:-) a szkoda bo dzis wieczor imprezke mamy i bede nosem ryla w stol,nie mowiac juz jak sie piwa napije to chyba zasne z mety na dzien dobry:-(

To rewelka , bo zawsze uważałam że gondole w quinny są za małe a te od jane są super duże . Więc dobrze wiedzieć że pasi:-)

pasuje do buzza ta gondola ?

:no::no::no: gondola jest wieksza, nie pasuje :no: Ja mam jane slalom wiec bede uzywac godole pewnie do niego.z tego co wiem do buzza pasuja gondole od bebe confort (nie pamiatm tylko ktory model).
Pawimi apropo gondoli, poniewaz ja wiecej sie bede poruszac samochodem, czy wogole jest sens kupowac gondole do quinny? No bo jesli gondoli ze racej nie zabiera ze soba na wyjazdy, tylko sie uzywa fotelika to po kij mi ta gondola, jak mam jane slalom i tej moge uzywac na spacery kolo domu?Jak myslisz? Jak czesto uzwyalas swojej oprocz oczywiscie spacerow na jezioro, ale chodzi mi o wypad dalej?

reklama
:no::no::no: gondola jest wieksza, nie pasuje :no: Ja mam jane slalom wiec bede uzywac godole pewnie do niego.z tego co wiem do buzza pasuja gondole od bebe confort (nie pamiatm tylko ktory model).
Pawimi apropo gondoli, poniewaz ja wiecej sie bede poruszac samochodem, czy wogole jest sens kupowac gondole do quinny? No bo jesli gondoli ze racej nie zabiera ze soba na wyjazdy, tylko sie uzywa fotelika to po kij mi ta gondola, jak mam jane slalom i tej moge uzywac na spacery kolo domu?Jak myslisz? Jak czesto uzwyalas swojej oprocz oczywiscie spacerow na jezioro, ale chodzi mi o wypad dalej?
hmmm:baffled: a ja slyszalam ze pasuje....no ale ty masz oba wozki to wiesz lepiej...bebe confort ma teraz tylko jedna gondole. Kiedys miala nawet trzy. Ta pasuje ale ona chyba jest nawet jeszcze mniejsza od buzzowskiej albo przynajmniej plytsza z tego co pamietam. Do samochodu....nie zabieralam ani razu gondoli;-)

Do góry