reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
gieoska- dzieki! Super te naklejki ze zwirzatkami. A do malego pokoju ten misiu puchatek tez super i jak masz mozliwosc ze ci kto to namaluje to bardzo fajnie.

pawimi- dywan mam ten Adeline Rug - Multi | Pottery Barn a stol kupilismy pare miesiecy temu ale juz go nie widze na ich stronie, jutro zrobie zdjecie to wrzuce, nie pamietam jak sie kolekcja nazywala. Montego tez mi sie podoba ale wybralismy inny.

Odemnie nad ocean jest niedaleko ale tez osobiscie nie lubie wylegiwania sie na plazy, moge polezec gora 15 minut. To zazwyczaj jak juz jedziemy to do takiego wielkiego parku i tam mozna sobie grilla zrobi pograc w pilke a jak sie zachce plazy to tez jest przejscie z tamtad na plaze. Wiec nie trzeba lezec caly czas na piachu tylko mozna sobie poleniuchowac pod drzewem na trawce.

ja mam caly zestaw dywanow i chodnikow z takiej kolekcji ktorej juz nie ma Napoli NAPOLI RUG review at Kaboodle a drugi zestaw na gorze :) tez go juz nie ma - Amelia. Uwielbiam te dywany! Twoj tez sliczny.
Kubusia Puchatka faktycznie moja mamusia malowala mi kiedys :-)

hej laseczki:-)

Pawimi ja Ci dam Gucia na nk:-)hehe...juz wiesz kiedy jedziesz na te wakacje??i kiedy macie podjac decyzje gdzie jedziecie??

dziewczyny tak szczerze ze jestescie z tych buzzow zadowolone??bo ja juz mam metlik w glowie:-)

No coz gie-oska zawsze jest jakies male ale, ale z mojej strony ja bylam zadowolona i jakjuz mowilam wiele razy nie moge sie doczekac kiedy bede go uzywac.W sumie sama pomysl.Tak czy siak zawsze sie z czasem kupuje te parasolke jak dziecko urosnie a do tego czassu buzz fajnie sie sprawdza.
Lepiej go kup bo tyle czasu ci 0n po glowie chodzi i naprawde jak sie zdecydujesz na inny bedziesz nam glowe suszyc ze chcesz buzza hihi Na swojego faceta nie zwracaj uwagi, to nie 0n bedzie go uzywal,nosil, skladal i rozkladal, wiec olej to ze mu sie nie podoba.Ma sie podobac tobie i juz!!!!No..

No coz gie-oska zawsze jest jakies male ale, ale z mojej strony ja bylam zadowolona i jakjuz mowilam wiele razy nie moge sie doczekac kiedy bede go uzywac.W sumie sama pomysl.Tak czy siak zawsze sie z czasem kupuje te parasolke jak dziecko urosnie a do tego czassu buzz fajnie sie sprawdza.
Lepiej go kup bo tyle czasu ci 0n po glowie chodzi i naprawde jak sie zdecydujesz na inny bedziesz nam glowe suszyc ze chcesz buzza hihi Na swojego faceta nie zwracaj uwagi, to nie 0n bedzie go uzywal,nosil, skladal i rozkladal, wiec olej to ze mu sie nie podoba.Ma sie podobac tobie i juz!!!!No..

oj ale ja mam dylemat:_(bo i buzz i speedi mi sie podoba:-)a speedy jest lzejszy od buzza bo w sklepie podnosilam,zato buzz jest mniejszy,krotszy od speediego..ehh masakra!!
Gastone a Ty bedziesz uzywac buzza przy drugim dziecku??i gondole bedziesz kupowac do niego??

Hejo mamuśki!!
My już po chrzcinach, w środę bylismy w zoo, fajnie sie spacerowało Joolzem, Emcia sobie kopała nóżkami i rozgladała się, dokupiłam parasolkę bo w PL straszne słońce, taką zwykła za 33 zł, facet w sklepie mi przykręcał i się dziwił, " co za nietypowy wózek pani ma" :-D

wkleję zdjecia jak zgram z telefonu
Oki jade z przyjaciółką kupic stanik bo wieczorem wychodzimy do klbu i potrzebuje czarny, zmykam paa
Monika29 witaj :-)

goska ja juz kiedys powiedzialam - kupuj tego buzza i juz, ja nie jestem zadowolona ale ja mam 102 wozki to moge byc niezadowolona:-D bo mi ciezko dogodzic ha ha! jedziemy w przyszly czwartek, bilety i hotel pewnie bede kupowac w nocy w srode jak zwykle zreszta:tak::tak::tak: moj gowniarz mi wczoraj podskakiwal, ledwo przyjechal od tatusia jakies fochy mi pokazywal:no: az go moj maz musial poustawiac. Widze monia ze ci fajnie w tej polsce;-)

reklama
goska ja juz kiedys powiedzialam - kupuj tego buzza i juz, ja nie jestem zadowolona ale ja mam 102 wozki to moge byc niezadowolona:-D bo mi ciezko dogodzic ha ha! jedziemy w przyszly czwartek, bilety i hotel pewnie bede kupowac w nocy w srode jak zwykle zreszta:tak::tak::tak: moj gowniarz mi wczoraj podskakiwal, ledwo przyjechal od tatusia jakies fochy mi pokazywal:no: az go moj maz musial poustawiac. Widze monia ze ci fajnie w tej polsce;-)

no dobra niech juz ten buzz chyba bedzie hehe:-)najwyzej jak mi nie bedzie pasowac zwale na was hehe:-)kolejna listopadowka zakupila dzis buzza:-)ehh..buzzomaniam:-)
Pawimi niestety Twoj syn jest w takim wieku ze bunt przechodzi ja wiem cos o tym bo mojego m siostra ma 17lat teraz i ogolnie masakra jest z nia od jakiegos roku!!

Do góry