Eve - płytki nie jest bo widziałam go na żywo .. zreszya ja wolę firmowy " goły wózek " niż jakiś tam z full wypasem . Już sie na jedna tandete nadziałam co ładnie w necie wygladał i nigdy więcej Oczywiście to tylko moje zdanie , bo pytałaś o opinie
reklama
Dokladnie, troche skomplikowane, tylko ja chcialam taki holder zeby mi pasowal do wszystkich wozkow.Fajny jest, taki solidny, jeztem zdowolonaten holder to jest chyba taki sam jak kasi wyslalam? a sama go jeszcze nie uzywalam bo mi sie go nie chce przykrecac....jakies zbyt skomplikowane mi sie to wydaje w porownaniu do tego uchwytu z bugaboo....
pierogi mialam przedwczoraj to juz nie chce:-)dzis mamy poledwice na grillu tylko musze ja zamarynowac zaraz zeby byla pycha...
goska - przeciez napisalam KACPERKO -....gucio hihi, wiesz co nazywaj sobie go jak chcesz bo to twoj synek ale ja jako ciotka bede chyba na niego wolac gucio
wczoraj pojechalam z oliverem po przybory szkolne i moje male dziecko dostalo takiego szalu w wozku ze az security przylecialo sie spytac czy wszystko w porzadku tak sie darl na caly sklep!!!
Tylko ten chicco jest jakiś taki płytki i goły ;-)
Mnie tez sienie podoba ten chicco
z tymi wozkami to chyba tak jest ze te tanie to nie sa jednak najlepsze ....chicco ogolnie nie maja najlepszej opinii, a sprawdzalas zooper? te dwa tansze modele sa dosc dobre podobno, nie mialam, ale czytalam na innym forum same superlatywy od przeroznych maniaczek i znawczyn wozkowych, hula albo twist....
wlasnie przywiozlam swojego najstarszego aniolka....mam wesolo w domu bo juz na dzien dobry sie klocili w samochodzie...zaraz sprawdze jak tam moje miesko sie ma na grilla, a w weekend jedziemy na lodke z sasiadami moze sie troche opale bo lezenia na samym piachu nie znosze a na wodzie w chlodnym wiaterku moze byc )
jesli chodzi o ten wozeczek ktory wkleilas...hmm wyglada dosc atrakcyjnie, nawet mi sie podoba, ale chyba balabym sie takiego niefirmowego wozka przednie kolka ma troche podobne dyzajnem jak w moim pluto Warto chyba jednak kupic wozek ktory ma jakas renome....Dziewczyny, sorki, że Wam sie tak wetnę, ale co myślicie o takim wózku Wózek Spacerowy FIFI QUATRO - 2009 - 5 kolorów (686796334) - Aukcje internetowe Allegro
Ja już sama nie wiem co ja chcę. Szukam lekkiej, niedrogiej spacerówki-parasolki, jako wózek nr 2 (bo nadal chce buzza uzywać). Tym razem chciałabym 4 kołowy wózek by mieć porównanie
Pawimi - no własnie o to mi biegało bo jak kupisz taki " no name " to potem różnie może być . A ja tam kocham leżeć na piasku
Eve - i z tańszych spacerówek dobra jest firma baby design , znam sporo ludzie którzy mają te wózeczki i sa bardzo zadowoleni
Miłego dnia
Ale u mnie burza była wczoraj wiało strasznie no ale wkońcu na wsi mieszkam
Eve - i z tańszych spacerówek dobra jest firma baby design , znam sporo ludzie którzy mają te wózeczki i sa bardzo zadowoleni
Miłego dnia
Ale u mnie burza była wczoraj wiało strasznie no ale wkońcu na wsi mieszkam
reklama