reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Eve - płytki nie jest bo widziałam go na żywo .. zreszya ja wolę firmowy " goły wózek " niż jakiś tam z full wypasem . Już sie na jedna tandete nadziałam co ładnie w necie wygladał i nigdy więcej :tak: Oczywiście to tylko moje zdanie , bo pytałaś o opinie

reklama
ten holder to jest chyba taki sam jak kasi wyslalam? a sama go jeszcze nie uzywalam bo mi sie go nie chce przykrecac....jakies zbyt skomplikowane mi sie to wydaje:sorry: w porownaniu do tego uchwytu z bugaboo....
pierogi mialam przedwczoraj to juz nie chce:-)dzis mamy poledwice na grillu tylko musze ja zamarynowac zaraz zeby byla pycha...
goska - przeciez napisalam KACPERKO -....gucio hihi, wiesz co nazywaj sobie go jak chcesz bo to twoj synek ale ja jako ciotka bede chyba na niego wolac gucio:rofl2::laugh2:
wczoraj pojechalam z oliverem po przybory szkolne i moje male dziecko dostalo takiego szalu w wozku ze az security przylecialo sie spytac czy wszystko w porzadku tak sie darl na caly sklep!!!
Dokladnie, troche skomplikowane, tylko ja chcialam taki holder zeby mi pasowal do wszystkich wozkow.Fajny jest, taki solidny, jeztem zdowolona:tak:
Tylko ten chicco jest jakiś taki płytki i goły ;-)

Mnie tez sienie podoba ten chicco :no:

aniam - cenię sobie Twoja opinię :tak: Poprostu narazie się rozglądam i mam zamiar dany wózek zobaczyć najpierw na żywo, zanim kupię. Nie chcę w ciemno zamawiać.

No ja zamówiłam z ciemno :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zrezstą ten chicco dalam tak przykładowo , bo oni w sumie sporo maja spacerówek w tej cenie i może warto zobaczyć

z tymi wozkami to chyba tak jest ze te tanie to nie sa jednak najlepsze ....chicco ogolnie nie maja najlepszej opinii, a sprawdzalas zooper? te dwa tansze modele sa dosc dobre podobno, nie mialam, ale czytalam na innym forum same superlatywy od przeroznych maniaczek i znawczyn wozkowych, hula albo twist....

wlasnie przywiozlam swojego najstarszego aniolka....mam wesolo w domu bo juz na dzien dobry sie klocili w samochodzie...zaraz sprawdze jak tam moje miesko sie ma na grilla, a w weekend jedziemy na lodke z sasiadami moze sie troche opale bo lezenia na samym piachu nie znosze a na wodzie w chlodnym wiaterku moze byc :))

Dziewczyny, sorki, że Wam sie tak wetnę, ale co myślicie o takim wózku Wózek Spacerowy FIFI QUATRO - 2009 - 5 kolorów (686796334) - Aukcje internetowe Allegro

Ja już sama nie wiem co ja chcę. Szukam lekkiej, niedrogiej spacerówki-parasolki, jako wózek nr 2 (bo nadal chce buzza uzywać). Tym razem chciałabym 4 kołowy wózek by mieć porównanie :tak:
jesli chodzi o ten wozeczek ktory wkleilas...hmm wyglada dosc atrakcyjnie, nawet mi sie podoba, ale chyba balabym sie takiego niefirmowego wozka:no: przednie kolka ma troche podobne dyzajnem jak w moim pluto:tak: Warto chyba jednak kupic wozek ktory ma jakas renome....

Pawimi - no własnie o to mi biegało bo jak kupisz taki " no name " to potem różnie może być . A ja tam kocham leżeć na piasku:-D

Eve - i z tańszych spacerówek dobra jest firma baby design , znam sporo ludzie którzy mają te wózeczki i sa bardzo zadowoleni

Miłego dnia
Ale u mnie burza była wczoraj wiało strasznie:szok: no ale wkońcu na wsi mieszkam

reklama
aniam - u nas też burza była ale jakas taka strasznie wietrzna, deszcz padla wpoprzek, jeszcze takiego cudu nie widziałam :-D

Do góry