reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

dziewczyny nie moge znalesc nigdy :zawstydzona/y: gdzie moge w PL kupic uchwyt na kubek do quinny??

:-(

A nie ma na allegro ? Jak będę na początku przyszłego tyg w wawie postaram sie zobaczyć w Swiecie dziecka to taki wiegaśny sklep to może będą mieli . I dam znać jak cuś czy są :)

Pawimi - naklejki prasowałam żelazkiem przez flanele podobno dzięki temu mają się lepiej trzymac no zobaczymy jak to bedzie :)

reklama
aha...wozka nie kupilam, tam sie jako tako nie da robic zakupow zwlaszcza wozkowych,do tego o wiele bardziej nadaja sie galerie,co prawda sa w samym centrum trzy spore galerie ale takie bardzo ekskluzywne i raczej niewozkowe, mozna za to kupic sobie sukienke za 15 tysiecy jakby ktos chcial :))

Za 15 tys powidasz?? Moze sobie sprawie ????:-D

ok jutro cos cykne kocyk jest z rainforest z foshera , bo mam tez pościel

pawimi - wkońcu zrobiłam i sciany , no i powiedz sama czy nie pasuja do tej pościeli ?
suoer pokoik...Mojej Mai sie naklejki spodobaly(pokazalam jej Twoje arcydzielo na scianach) i chce takie same hehe...to czekam na zdjecie kocyka i poscieli z fishera:-)
nie wiem czy to takie masz ale szczelam:
_czy to taka posciel: Fisher-Price Rainforest 4 Piece Crib Bedding Set - Crown Craft - Babies "R" Us i taki kocyk Fisher-Price Rainforest Blanket - Crown Craft - Babies "R" Us ??
A nie ma na allegro ? Jak będę na początku przyszłego tyg w wawie postaram sie zobaczyć w Swiecie dziecka to taki wiegaśny sklep to może będą mieli . I dam znać jak cuś czy są :)

Pawimi - naklejki prasowałam żelazkiem przez flanele podobno dzięki temu mają się lepiej trzymac no zobaczymy jak to bedzie :)
ale prasowalas je na scianie??czy na desce??

Pawimi ile szla przesylka do Polski ta normalna poczta?? Mialas moze taka tobre na podreczne rzeczy dla maluszka Fisher-Price Precious Planet Changing Caddy - Fisher-Price - Babies "R" Us bo mi sie strasznie podoba:-)

U nas dzis skwar..az ucieklysmy z dworu hehe

Ostatnia edycja:
przesylka szla tydzien...
przeciez ze na scianie prasowala a co by jej dalo prasowanie na desce?? chyba ze o czyms nie wiem..ha ha moze z deska razem do sciany pozniej przykrecila?:-):-):-) ale nie widzialam na tych fotkach deski na scianie:happy2: musze zaraz jechac mlodego na pilke zawiesc, dzisiaj u nas tez skwar sie zapowiada bo juz rano jest bardzo slonecznie i cieplo. Sukienki wam wezme nie ma problemu:-D moge nawet po dwie!

Ostatnia edycja:
Fisher-Price Precious Planet Changing Caddy - Fisher-Price - Babies "R" Us[/url] bo mi sie strasznie podoba:-)
dokladnie taki kocyk i taka posciel tylko widze ze jest teraz na wyprzedazy:wściekła/y: torby takiej nie mialam za to mialam i mam zreszta cos takiego
Diaper Caddy, SaraBear, SaraBear Baskets, Baby Gift, Baby Gifts, Baby Shower Ideas, Baby Gift Basket, Baby Gift Baskets, Diaper Caddy i takiego Pottery Barn Kids | Sabrina Diaper Caddy & Gingham Liners jedno w pokoju u malego a jedno na dole.

Gie-oska- dokładnie mam takie jak pokazałas :) To kiedy zaczynasz remont he he :)
Przykładałam pieluche flanelową i przejechałam żelazkiem , mozna tez ogrzać mocno suszarką i dokładnie docisnąć ale to raczej więcej z tym zachodu

popatrzcie sobie na ten filmik...ale sie usmialam!
[video=youtube;pUjUFpkecXk]http://www.youtube.com/watch?v=pUjUFpkecXk[/video]

hej dziewczyny maz wrocil z daleka i musialam nadrobic stracony czas ;-) ale czasem was podczytywalam :-) wiec duzych zaleglosci nie mam :tak:
pawimi kubeczek nie doszedl :-( to teraz sie zasmucilam kurcze moze gdzies zaginol :-:)szok: ? musze zdzwonic dzis na poczte .
tyle tamatow zescie omawialy ze nie wiem co napisac :-D:-D:-D
pawimi fajna furke sobie kupilas jak czytam twoje recenzjie o wozkach to wydaje mi sie ze mam podobny gust podoba mi sie dokladnie to samo w wozkach co tobie hi hi
gie-oska - pytalas czy sprzedaje buzza tak chyba bende na jesien bo juz praktycznie go nie uzywam i zamiast dokupowac do niego graty chyba wolala bym nowy wozek tylko nie wiem jeszcze jaki .
sliczne sa te zdjecia buzz wstawione przez eve szkoda ze to nie czerwony wypozyczyla bym je do sprzedazy na allegro swojego wozka :-D:-D sprzedal by sie pewnie szybciutko
pawimi ktory wozeczek lepiej sie tobie prowadzi pluto czy dazzle ? oglondalam go w czoraj w sklepie fajny tylko nie mieli wyboru co do koloru widzialam wiec seledynyowy:no: niezabardzo mi sie podoba ten kolorek
jeszcze dodam ze czytajac wasze opinieje na temat karmienia to chyba zadna z was nie miala takich przezyc jak ja :-:)-:)-( przy pierwszym dziecku zrobil mi sie zastuj mleka i mialam rozciaganie piersi w szpitalu ( jak ktos wie co to znaczy ):szok::szok::szok::szok: opisywac tych tragicznych chwil chyba nie bende ;-).

reklama
Do góry