reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Nie dodała jeszcze że dolców :) weź dwie jak będziesz jedna dla mnie .. W takiej promocji to ja też się skuszę:-):-D
:-D:-D:-D
Pawimi ja tez sie usmialam :-D

KasiaBelgia
witaj spowrotem.;-)

Hmm mnie znow cos dopadlo z wozkami.Mysle znow o jakiejsc parasolce.Maly jeszcze jezdzi w wozku i mysle ze pol roku jeszcze sie poturla.W sumie na wieksze spacery nie wychodze, a jak gdzies jedziemy na zakupy nie bierzemy juz wozka.Ale jak tylko wyjde do kolezanki osiedle dalej, to moje dziecko wracajac siada na chodniku i kaze sie niesc.Ostatnio byl tak zdesperowany ze mama nie wziela wozka, ze wywalil corce kolezanki lalki z wozeczka i chcial siadac do niego :-D
Mam jane energy ale teraz wydaje mi sie juz za maly.Max nie jest duzy ale wydaje mi sie e ma w nim malo miejsca.Chcialabym cos takiego zeby wygodnie siedzial i jeszcze na jakies sporadycznie wypady mi ten wozek posluzyl.Oczywiscie mam na mysli parasolke.
Moze jakis maclaren, nie wiem...moze miprzejdzie zaraz :-D

reklama
witam sie z ranca

Pawimi rekalam super:)

A Ja byłam u fryzjra czuje sie o wiele lepije...

Ja tez bym zrobiła jakos fajnie pokoj ,ale kurde ja to musze pomyslec co zrobic z dzieciaczkami, Bo teraz to Sofik jest na etapie wrózek, ksiezniczek i ona by taki pokoj chciala a potem jak Fi porosnie bedzie chyba z Sofik mieszkac, bo ten 3 pokoj kotry mamy jest malutki i nie wiem czy go tak dam, bo to ma byc pokoj goscinny...
wiec musze zrobic tak zeby jeden i drugi byl zadowolony, mysle nad podzieleniem pokoju na pol, ale nie wiem czy to dobre...

Aniu sliczny fotrki, pieknie bedzie (ma) Twoj synek. Szkoda ze nie mieszkasz w samej wawe z nila checia bym to zoabaczyla na zywo!!!

Ja to ostanio zaleje w Ikea i tam kupuje rzeczy dla pokoju S i mi sie podobaja... moze wstawic kilka fotek pokoju:zawstydzona/y: jesli chcecie...

Kasia oj ja ostanio mialam zapalanie piersi , a moja ciotka miala to co Ty...

gastone ktory to bylby wozek ?? hehehe

zmykam bo synke wzywa

Sofik dawaj foteczki i to szybciutko

gastone a może maclaren ale z tych bardzo lekkich volvo czy jak one się zwą ważą coś ok 4 kg to nawet jakby dziecko chciało ci iśc to poniesiesz w ręku taki wózek :)

Sofik dawaj foteczki i to szybciutko

Maly kolorowy room Sofijkowy

i na jednej ze scian mogla bym cos zroic tylko jakie naklejki...
jak na razie mam takie nakleji wrózki - bo mala bardzo chciala nie malowam pokoju na róz choc ona by bardzo chciala....
czekamy az sie zastanawimy co z Fi zrobic czy go tu dac czy do mniejszego pokoju osobno, czy kupic im potem 2 pietrowe lozko,.,
A Wy co bys cie zrobili ?? na moim miejscu!!!!

A Fi ma u nas w sypialni swoj kacik ,:)

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny maz wrocil z daleka i musialam nadrobic stracony czas ;-) ale czasem was podczytywalam :-) wiec duzych zaleglosci nie mam :tak:
.
fajnie ze mezusia masz z powrotem :tak: no to jestes wytlumaczona ze swojej nieobecnosci hi hi...a maz juz na stale wrocil czy tylko wakacje?
pawimi kubeczek nie doszedl :-( to teraz sie zasmucilam kurcze moze gdzies zaginol :-:)szok: ? musze zdzwonic dzis na poczte .
tyle tamatow zescie omawialy ze nie wiem co napisac :-D:-D:-D
nie martw sie jeszcze moze dojdzie, mieszkasz moze na wiekszym zadupiu niz ania to dlatego do niej dotarl bo prosto z warszawy a do ciebie to moze idzie przez moskwe i londyn:-):-):-)

pawimi fajna furke sobie kupilas jak czytam twoje recenzjie o wozkach to wydaje mi sie ze mam podobny gust podoba mi sie dokladnie to samo w wozkach co tobie hi hi
pawimi ktory wozeczek lepiej sie tobie prowadzi pluto czy dazzle ? oglondalam go w czoraj w sklepie fajny tylko nie mieli wyboru co do koloru widzialam wiec seledynyowy:no: niezabardzo mi sie podoba ten kolorek
zgadzam sie:tak: a jak sie fajnie go prowadzi! ostatnio przeszedl chrzest bojowy jak go do centrum zabralam i zdal egzamin na piatke.
wydaje mi sie ze lepszy jest pluto, no i ten zielony tez nie w moim guscie:nerd:

gastone a może maclaren ale z tych bardzo lekkich volvo czy jak one się zwą ważą coś ok 4 kg to nawet jakby dziecko chciało ci iśc to poniesiesz w ręku taki wózek :)
tak, tez o nim pomyslalam...mysle ze to dobra opcja dla dziecka w maxa wieku. Volo :happy2: Maclaren Volo:happy2:

Ale Ikea powialo :-D:-D:-D fajny kacik ma sofijka, widac ze to laski pokoj bo zdecydowanie roz przewaza:-) Wydaje mi sie ze on malutenki jest to jak ty chcesz zmiesic dwojke dzieci w nim? w dodatku roznej plci gdzie fifi nie bedzie sie bawil lalkami tylko przybedzie ci zaraz masa chlopskich akcesoriow typu auta i garaze....Ja myslalam ze od razu dalas malego do tego trzeciego pokoiku, mysle ze nie ma co oszczedzac pokoju dla gosci tylko urzadzic i patrzec zeby dzieciom bylo wygodnie. Nie wiem, moze patrze z troche innej perspektywy ale wydaje mi sie zeby zrobic fajny i wygodny pokoj dla rodzentwa odmiennej plci to trzeba sporego raczej pomieszczenia...widzisz sofik chce wrozki a fifi za chwile poprosi o auta na scianie....Moje dzieciaki pomimo ze same chlopaki, zwlaszcza tu tych mlodszych mam na mysli maja osobne pokoje chociaz spoko vincent i olis mogliby teraz miec razem. Bawia sie przeciez caly czas razem, tylko ze vincent chodzi spac o siodmej, zamykam wtedy drzwi i mamy go z glowy a dla olivera ta godzina to zdecydowanie zbyt wczesna na pojscie do lozka, poza tym przy starszym dziecku potrzebne jest biureczko, chwila ciszy zeby moglo lekcje zrobic bez mlodszego brata na karku:-)no i kazdy potrzebuje odrobiny samotnosci i prywatnosci nawet taki maly czlowiek:cool2:

:-)no i kazdy potrzebuje odrobiny samotnosci i prywatnosci nawet taki maly czlowiek:cool2:

Szkoda że mojemu nie potrzeba , tylko raczkuje i mama mama mama a jak wyjde z pokoju to juz leci i mnie nawołuje

Sofik - mamy takie same zasłonki :tak: dywan ( tylko ja mam niebieski ) he he i liścia
A może potem zrobisz dzieciakom sypialnie w małym a ten większy jako taki do zabawy ? i np. tam biurko do lekcji zeby można było w spokoju zrobić ? Wtedy nie zawalisz tego jenego łóżkami i będą się miały dzieciaki gdzie bawić . Choć jak juz będą starsze to wiadomo że kazde będzie chciało mieć swój pokój bo bedzie miało różne swoje sprawy:tak:

Pawimi - co do ikea to u nas jest tak .. albo kupisz fajne rzeczy w przystepnej cenie tam , albo innej firmy co kosztuja fortunę .. więc wybór prosty :tak: mało tu u nas wyboru dla dzieci i żeby ceny były jako takie :-:)-(

sofik - skąd ta lampa słoneczko ? Bo bardzo fajna ostatnio mi się jedna podobała w castoramie taki ludek co siedział sobie na księzycu i mu się łepek swiecił ale strasznie droga była i narazie ma ten taki zyrandol papierowy z ikea za 16 zł :)

Ostatnia edycja:
Szkoda że mojemu nie potrzeba , tylko raczkuje i mama mama mama a jak wyjde z pokoju to juz leci i mnie nawołuje
no bo ania musisz mu rodzentwo dorobic to odrazu sobie sam pepowinke odetnie:-) moj mlody lata za starszymi bracmi jak za jakimis polbogami, az oni wieczorem to juz go dosc maja:happy:
a jesli chodzi o ikea...hmm moze u was lepsze to troche robia bo nasze wyroby to tragedia, to sa meble jednego sezonu, dyzajn owszem, niektore nawet bardzo lubie ale gdybym kupila dzieciom meble w ikei a nie w tym pottery barn ktore tu kiedys pokazywalam to chyba nie przezylyby naszego remontu ha ha!

A może potem zrobisz dzieciakom sypialnie w małym a ten większy jako taki do zabawy ? i np. tam biurko do lekcji zeby można było w spokoju zrobić ? Wtedy nie zawalisz tego jenego łóżkami i będą się miały dzieciaki gdzie bawić . Choć jak juz będą starsze to wiadomo że kazde będzie chciało mieć swój pokój bo bedzie miało różne swoje sprawy:tak:
no wlasnie moje dzieciaki maja osobna bawialnie na najnizszym poziomie - ogromny pokoj tylko na ich zabawki i pierdoly, olis u siebie ma lozko, szafke nocna, biurko (dosc spore) i szafe-komode na telewizor i jego filmy i gry i tyle-reszta na dole, vincent ma tez tylko lozeczko, szafke do przewijania i fotel.

reklama
Do góry