reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
Dziewczyny chciałabym kupić wkładkę do spacerówki buzza, czy sa jakieś oryginalne wkładki, kazda pasuje?? Myśłam o takiej HIT!!!WKŁADKA DO WÓZKA!!! MATERACYK!!!WKŁAD!!! (665742349) - Aukcje internetowe Allegro. ale koloru mojego nie mają.
Hmm wiesz co ta wkladka jest polarowa, jak dla mnie niepraktyczna troche.Bo latem sie nie przyda a jesienia i zima to juzuzywa sie piworkow.Co innego jakby byla z innego materialu wykonana.
ta wkladka strasznie duza sie wydaje..pytalas sprzedawce czy do buzza pasuje

Sofik a u nas dzis upal:-)Maja siedziala i sie kapala w basenie:-)

jaaaaaaa a u nas paaada:wściekła/y:

Mierzyłam wózek, wkładka pasuje. Z tym polarem to moze faktycznie niepraktyczne, ale wyściółka gondoli też jest polarowa.

Mierzyłam wózek, wkładka pasuje. Z tym polarem to moze faktycznie niepraktyczne, ale wyściółka gondoli też jest polarowa.

mi sie ta wkladka podoba...jesli ja kupisz i bedzie pasowac to ja tez ja kupie bo ja sie bede gdzies w marcu przesiadac do spacerowki buzzowskiej:-)
a juz sie robia promocje na buzzy:-)spacerowka,gondola i spiworek juz za niecale 1500zl ale kolorki mi sie nie podobaja wiec dalej czekam:-)

Hihih widzisz Gie-oska tak strasznie chcialas buzza ze bedziesz go mialai jeszcze pewnie za dobra cene!

zgadza sie strasznie chce buzza:-)ale i tak go jeszcze nie moge kupic bo gwarancja by leciala poza tym nie mam jeszcze calej kaski na niego...poza tym kolorki wpromocji sa takie sobie:-(

witajcie laseczki :) wczoraj cale popoludniu spedzilam z dzieciakami nad jeziorkiem na plazy a rano olis mial soccer camp, dzis zreszta tez i jak go odbiore to jedziemy na lunch z moja stara kolezanka z ktora kiedys tam pracowalam dawno, dawno temu...bedziemy jadly robaczki:-)Jej maz jest francuzem na dodatek zawodowym kucharzem wiec oni maja szczegolne upodobanie do tego rodzaju kuchni, zawsze jak z nia sie spotykam to chetnie dziele jej zamilowanie:tak::tak:
Picasa Web Albums - pawimi455 - July/kids by ...

w weekend balowalismy na naszym tarasie przy grillu i piwku z grupa znajomych. Pogoda byla piekna w sam raz na imprezke ogrodowa.

ANIA!!! HAPPY BIRTHDAY:-):-):-):-
)

witajcie laseczki :) wczoraj cale popoludniu spedzilam z dzieciakami nad jeziorkiem na plazy a rano olis mial soccer camp, dzis zreszta tez i jak go odbiore to jedziemy na lunch z moja stara kolezanka z ktora kiedys tam pracowalam dawno, dawno temu...bedziemy jadly robaczki:-)Jej maz jest francuzem na dodatek zawodowym kucharzem wiec oni maja szczegolne upodobanie do tego rodzaju kuchni, zawsze jak z nia sie spotykam to chetnie dziele jej zamilowanie:tak::tak:
Picasa Web Albums - pawimi455 - July/kids by ...

w weekend balowalismy na naszym tarasie przy grillu i piwku z grupa znajomych. Pogoda byla piekna w sam raz na imprezke ogrodowa.

ANIA!!! HAPPY BIRTHDAY:-):-):-):-
)

super zdjecia:-)tylko pozazdroscic mieszkania nad jeziorem:-)w tym jeziorze mozna sie kapac??

ANIU wszystkiego najlepszego w dniu urodzin:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hehe...ania wiem ze 18 skonczylas...my tutaj wszystkie osiemnastki jestesmy;))) pewnie ze w jeziorze mozna plywac...a co moje dzieci robia na tych fotkach?:)))) dalam link do albumu z wczoraj...

Do góry