reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Gastone to niezla jestes, juz 4 wozek :szok::-) a to czemu tak?
Ja nie zamierzam zmieniac, mam jeszcze peg perego spacerowke po Eryku i jak mala urosnie to moze wtedy w niej jezdzic

a co do tego ze jest wysoki to wiem, nawet Eryk mial problem zeby wejsc, nie myslalam nad tym, no ale chyba bede musiala dziwigac, ale jakos nie przeraza mnie to ;-)
czwarty to nie tak duzo jeszcze:-D:-D:-D, wysokoscia troche mi stokke przypomina...a mialas bugaboo w rece? dla porownania? jaki ten stelaz jest w nim bo na obrazkach to wiesz co...no i te elementy plastikowe, ciekawi mnie czy bardziej takie jak w buzzie czy bugaboo....

reklama
hih pokazuje sie ten sam wozek w birmingham.hih W kazdym razie kochana ja obcykana z gumtree, z buyand sale i pare innych stronek.wszystkie oferty sporawdzam na biezaco, wiekszosc juz nie aktualna.
A co do wozkow to mam buzza, coneco solar i jane energy.Ale ja jescze nie maniaczka, pawimi za to tak hi
dziewczynki spadm jutro poczytam wasze posciki bo moje dziecko wzyw do spania a jeszcze gary do zmywary musze zaladowac.Slodkiej nocki!!!

Pawimi stelaz co mnie zdziwilo jest bardzooo solidny, gruby i wyglada na bardzo wytrzymaly, boogaboo widzialam w sklepie, ale ze wczesniej sie naczytalam niefajnych informacji o nim to nie ogladalam za bardzo, no i bylam juz w Joolz zakochana i tylko tego szukalam :-)
w ogole wozek wyglada na bardzo solidnie wykonany, spiworek ma np otwierana jakby kieszen z siataczka ze jest wiecej wentylacji, ostatnio w gondoli odkrylam ze pod materacem sa takei druty i jak sie za nie pociagnie to gondola sie napreza i jest wtedy wyzsza taka wyprostowana, bo tak to klapnieta jest

Z minusow o czym przeczytalam ze ma plytka budke i jak slonce swieci na wprost to razi dziecko w oczka,
szkoda ze ktoras z was nie ma Joolza zeby porownac...

no u mnie nie ma tych wozkow...jeszcze :) pewnie kwestia czasu, natomiast musze sie rzucic na ratunek bugaboo :)))))))))))))KTO, GDZIE??? zle o nim mowil???? prosze date urodzenia i adresy :)))

hi hi, a ty masz ten wozeczek
wiesz tyle opini ile ludzi takze nie ma sie co martwic
na forum gazety czytalam

a jak wy takie obcykane w tym szukaniu, to moze pomozecie znalesc fotelik maxi cosi cabriofix uzywany

A Ja juz po kapaniu i tak sobie patrze na buzza i taki spokoj czuje

Tylko mnie drazni ze sie ta gondola boja :angry: no ale tak pozatym OK jestem szczesliwa...

reklama
Co sadzicie o tym Buzzie....cena......1100e:szok::szok::szok:

Załączniki

• 10010108_28459_114.jpg
    10010108_28459_114.jpg
    4,5 KB · Wyświetleń: 77
Do góry