czwarty to nie tak duzo jeszcze, wysokoscia troche mi stokke przypomina...a mialas bugaboo w rece? dla porownania? jaki ten stelaz jest w nim bo na obrazkach to wiesz co...no i te elementy plastikowe, ciekawi mnie czy bardziej takie jak w buzzie czy bugaboo....Gastone to niezla jestes, juz 4 wozek :-) a to czemu tak?
Ja nie zamierzam zmieniac, mam jeszcze peg perego spacerowke po Eryku i jak mala urosnie to moze wtedy w niej jezdzic
a co do tego ze jest wysoki to wiem, nawet Eryk mial problem zeby wejsc, nie myslalam nad tym, no ale chyba bede musiala dziwigac, ale jakos nie przeraza mnie to ;-)
reklama
hih pokazuje sie ten sam wozek w birmingham.hih W kazdym razie kochana ja obcykana z gumtree, z buyand sale i pare innych stronek.wszystkie oferty sporawdzam na biezaco, wiekszosc juz nie aktualna.
A co do wozkow to mam buzza, coneco solar i jane energy.Ale ja jescze nie maniaczka, pawimi za to tak hi
dziewczynki spadm jutro poczytam wasze posciki bo moje dziecko wzyw do spania a jeszcze gary do zmywary musze zaladowac.Slodkiej nocki!!!
A co do wozkow to mam buzza, coneco solar i jane energy.Ale ja jescze nie maniaczka, pawimi za to tak hi
dziewczynki spadm jutro poczytam wasze posciki bo moje dziecko wzyw do spania a jeszcze gary do zmywary musze zaladowac.Slodkiej nocki!!!
Pawimi stelaz co mnie zdziwilo jest bardzooo solidny, gruby i wyglada na bardzo wytrzymaly, boogaboo widzialam w sklepie, ale ze wczesniej sie naczytalam niefajnych informacji o nim to nie ogladalam za bardzo, no i bylam juz w Joolz zakochana i tylko tego szukalam :-)
w ogole wozek wyglada na bardzo solidnie wykonany, spiworek ma np otwierana jakby kieszen z siataczka ze jest wiecej wentylacji, ostatnio w gondoli odkrylam ze pod materacem sa takei druty i jak sie za nie pociagnie to gondola sie napreza i jest wtedy wyzsza taka wyprostowana, bo tak to klapnieta jest
Z minusow o czym przeczytalam ze ma plytka budke i jak slonce swieci na wprost to razi dziecko w oczka,
szkoda ze ktoras z was nie ma Joolza zeby porownac...
w ogole wozek wyglada na bardzo solidnie wykonany, spiworek ma np otwierana jakby kieszen z siataczka ze jest wiecej wentylacji, ostatnio w gondoli odkrylam ze pod materacem sa takei druty i jak sie za nie pociagnie to gondola sie napreza i jest wtedy wyzsza taka wyprostowana, bo tak to klapnieta jest
Z minusow o czym przeczytalam ze ma plytka budke i jak slonce swieci na wprost to razi dziecko w oczka,
szkoda ze ktoras z was nie ma Joolza zeby porownac...
hi hi, a ty masz ten wozeczek
wiesz tyle opini ile ludzi takze nie ma sie co martwic
na forum gazety czytalam
a jak wy takie obcykane w tym szukaniu, to moze pomozecie znalesc fotelik maxi cosi cabriofix uzywany
jaa pomoge, moze byc jutro?
Sofik
Wiara Czyni Cuda
A Ja juz po kapaniu i tak sobie patrze na buzza i taki spokoj czuje
Tylko mnie drazni ze sie ta gondola boja no ale tak pozatym OK jestem szczesliwa...
Tylko mnie drazni ze sie ta gondola boja no ale tak pozatym OK jestem szczesliwa...
reklama
beakta
Mammy of boys & girl