reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
Sofik, twoje buzziatko przesliczne, i modelka rowniez hih.Mam pytanie ile zaplacilas za przesylke? Bo tu mi babka za przesyke z polnocnej irlndii chce 100 euro.a woze jest lekki.

za caly set 45 funtów GLS paczka szla 2 dni;-)[po burzy]:crazy:

Monia Moze sie spotkac z wozkami:-)

Ostatnia edycja:
Oszusci.znalazlam fajne jane, na ebayu ale jak to ja 100pytan do.I babka kreci jak mlynek.100euro? Skad ona te paczke chce przyslac z ksiezyca?

ale u was oszukuja z tymi przesylkami...ja mialam za darmo swojego buzza.....wiekszosc sklepow za gratis wysyla..
DASZKA niestety nie mozna dokupic :(
kasia - wozek troche taki plastikowy i jak dla lalek wyglada, balabym sie tych przednich koleczek i siedzonko dosc plytkie sie wydaje, chociaz ogolnie dyzajn na wozeczek zakupowy jest OK..musialabys go zobaczyc na zywca i dziecko przymierzyc....

Oszusci.znalazlam fajne jane, na ebayu ale jak to ja 100pytan do.I babka kreci jak mlynek.100euro? Skad ona te paczke chce przyslac z ksiezyca?

A to jest jakis sprzedawca "super" no jesli tak to ma podpisana umowe i moze taniej wysylac a jak nie to moze naprawde wiecej zaplacic...
wiem ze jak ja chcialam kupic z UK buzza z innego sklepu nie z ebay to 90e chcieli
Monia moze potwierdzic do niej do galwey bylo jeszcze chyba drozej albo do niej bylo 90 e a do mnie 70 e .

A nie myslisz o odbiorze osobistym...

Pokasz ten wozek jelsi mozna bo ja nie wiem jaki ???

A to jest jakis sprzedawca "super" no jesli tak to ma podpisana umowe i moze taniej wysylac a jak nie to moze naprawde wiecej zaplacic...
wiem ze jak ja chcialam kupic z UK buzza z innego sklepu nie z ebay to 90e chcieli
Monia moze potwierdzic do niej do galwey bylo jeszcze chyba drozej albo do niej bylo 90 e a do mnie 70 e .

A nie myslisz o odbiorze osobistym...

Pokasz ten wozek jelsi mozna bo ja nie wiem jaki ???

Nie usiecha mi sie za bardzo jechac po wozek 6 godzin w jedna strone..wozek juz pokazywalam jane slalom, tylko inny kolor.
aa wogole kobita kreci...bo jak komus zalezy na sporzedaniu to sprzedaje nawet poza aukcja.Nie raz tak kupowalam.Daje jej maxymalna cene i on najpierw mowi ze tak a potem ze nie, a potem tralalala i nie chce mi sie pisac.W kazdym razie, czekam na inna oferte.Trudno, nie chce nic na sile.

reklama
Tak mi powiedzieli z UK 90e do Galway, ale znalazlam sklep i zamowilam w sklepie w moim miesicie i za darmo mi sprowadzili, no i obejrzalam dokladnie zanim kupilam

ale z Irl polnocnej to blizej niz z UK
mysle ze niektorzy zarabiaja na tych przesylkach tez

Do góry