reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
Boze ...te posty sie tu pojawiaja i znikaja co chwile...moniadan ze tak powiem wypasiony ten wozeczek. Orientowalas sie jak bedzie radzic sobie z nim dziecko ktore juz chodzi? Bo mam takie wrazenie ze on dosc wysoki jest i jak dziecko bedzie samo chcialo zejsc lub wejsc do wozka to nie da rady. No chyba ze do tego czasu to juz zdazysz wozek zmienic:-):-):-)

gastone a duzo ten wozek kosztuje , ches znowy czy uzywany ?? moze cos z sklepu z Uk zobacz czasem sa promocje ale ty juz chyba wszytko przejzałas...

Gdybym sie nie zakochala do szalenstwa w BUZZZ to bym na bank kupila Joolza :-D bo jest sliczny

wlasnie, cholerka miga mi tu przed oczami, postow przybywa i nie nadazam ha ha, powinnam nazwac watek watkiem maniaczek wozkowych ha ha ha!!!

jak njuz mowilam wczesniej wozek chce kupic uzywany , bo to czwarty a moj synek ma 2,5 roku, a nowe kosztuja nie taniej niz 490 euro plus przesylka, dziekuje..ale znajde ja wczesnie powiedzialam chociazbym miala stanac na uszach!o!a juz mialm pawi w raczkach idealny, za 180 euro buuuu

jak njuz mowilam wczesniej wozek chce kupic uzywany , bo to czwarty a moj synek ma 2,5 roku, a nowe kosztuja nie taniej niz 490 euro plus przesylka, dziekuje..ale znajde ja wczesnie powiedzialam chociazbym miala stanac na uszach!o!a juz mialm pawi w raczkach idealny, za 180 euro buuuu
a na tej stronie szukałas tu jest jaks oferta : http://images.google.ie/imgres?imgurl=http://birmingham.gumtree.com/posting_images/28/32227228__1229264252__1__1-469c9197df834b57400ba5a5c96e3126.__big__.jpg&imgrefurl=http://birmingham.gumtree.com/birmingham/28/32227228.html&usg=__9H4BxnqVAXdfWBQwTGGiiJjsE6Q=&h=268&w=359&sz=25&hl=pl&start=7&um=1&tbnid=9aZ4KveXCjpxIM:&tbnh=90&tbnw=121&prev=/images%3Fq%3Dused%2Bjane%2Bslalom%26um%3D1%26hl%3Dpl%26lr%3D

ide sie kapac prosze duzo nie pisac :-D:-D

z gumtree birmingam to anglia, tykko odbior osobisty, a na naszym akurat bnic nie ma.sprawdzam co godzine heheh

Gastone to niezla jestes, juz 4 wozek :szok::-) a to czemu tak?
Ja nie zamierzam zmieniac, mam jeszcze peg perego spacerowke po Eryku i jak mala urosnie to moze wtedy w niej jezdzic

a co do tego ze jest wysoki to wiem, nawet Eryk mial problem zeby wejsc, nie myslalam nad tym, no ale chyba bede musiala dziwigac, ale jakos nie przeraza mnie to ;-)

reklama
Do góry