reklama
kasiaczek82
Majowa Mama 2006
Hej dziewczyny
Ale super juz tyle dzieciakow na swiecie ;D ;D ;D
Do mnie wrescie przyleciala tesciowa wiec spokojniej juz czekam na TEN wazny dzien,
juz sobie zapisalam nr kropecki zeby szybciutko dac znac jak mnie wezmie.
pozdrawiam Was cieplutko
ide dalej pomagac klimatyzowac sie bidulce...
Ale super juz tyle dzieciakow na swiecie ;D ;D ;D
Do mnie wrescie przyleciala tesciowa wiec spokojniej juz czekam na TEN wazny dzien,
juz sobie zapisalam nr kropecki zeby szybciutko dac znac jak mnie wezmie.
pozdrawiam Was cieplutko
ide dalej pomagac klimatyzowac sie bidulce...
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Angieto by bylo romantycznie byc poczetym w noc poslubna
a jak sie urodzi w tym tygodniu, bo wlasciwie to nie wiem czy patrzylas na suwaczek, ale dzisiaj rodzisz , to.......bedziecie mu mowic, ze sie tydzien za wczesnie urodzil i tyle ;D
a my z kropeckamamy dzisiaj obie 38tyg, chyba tez bedziemy musialy sie scigac hehehe
a jak sie urodzi w tym tygodniu, bo wlasciwie to nie wiem czy patrzylas na suwaczek, ale dzisiaj rodzisz , to.......bedziecie mu mowic, ze sie tydzien za wczesnie urodzil i tyle ;D
a my z kropeckamamy dzisiaj obie 38tyg, chyba tez bedziemy musialy sie scigac hehehe
reklama
no dobrze że ty jesteś bo już myślałam że będe sama ze sobą gadać...
A dziś tak gorąco w Krakowie że idzie umrzeć - nogi mi spuchły straaaaaaaaaszliwie. Ręce też - drętwiją mi już co 10 minut- także własciwie chodze już cały czas ze zdrętwiałymi. Miałam jechac do castoramy obejrzeć kwiatki ale chyba sie wybire dopiero wieczorekim bo idzie zdechnąć.
A dziś tak gorąco w Krakowie że idzie umrzeć - nogi mi spuchły straaaaaaaaaszliwie. Ręce też - drętwiją mi już co 10 minut- także własciwie chodze już cały czas ze zdrętwiałymi. Miałam jechac do castoramy obejrzeć kwiatki ale chyba sie wybire dopiero wieczorekim bo idzie zdechnąć.
Podziel się: