reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

Angie nie ma tak dobrze. Rodzisz jeszcze w tym tygodniu - ja ci to wróże. Tak jak Abryz - ona też urodzi w tym tygodniu

reklama
No dobra Głuszek zobaczymy jaka z Ciebie wrozka :) A ktora z nas pierwsza wiesz moze...? ;)

Hej dziewczyny :D
Ale super juz tyle dzieciakow na swiecie ;D ;D ;D
Do mnie wrescie przyleciala tesciowa wiec spokojniej juz czekam na TEN wazny dzien,
juz sobie zapisalam nr kropecki ;) zeby szybciutko dac znac jak mnie wezmie.

pozdrawiam Was cieplutko
ide dalej pomagac klimatyzowac sie bidulce...

Angieto by bylo romantycznie byc poczetym w noc poslubna :D
a jak sie urodzi w tym tygodniu, bo wlasciwie to nie wiem czy patrzylas na suwaczek, ale dzisiaj rodzisz ;), to.......bedziecie mu mowic, ze sie tydzien za wczesnie urodzil i tyle ;D

a my z kropeckamamy dzisiaj obie 38tyg, chyba tez bedziemy musialy sie scigac hehehe

reklama
no dobrze że ty jesteś bo już myślałam że będe sama ze sobą gadać...
A dziś tak gorąco w Krakowie że idzie umrzeć - nogi mi spuchły straaaaaaaaaszliwie. Ręce też - drętwiją mi już co 10 minut- także własciwie chodze już cały czas ze zdrętwiałymi. Miałam jechac do castoramy obejrzeć kwiatki ale chyba sie wybire dopiero wieczorekim bo idzie zdechnąć.

Do góry