reklama
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
AngieJa mam ostatnio kolejny raz mocne postanowienie nie zamartwiania sie o kase, bo inaczej to bym chyba oszalala.....
jak sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy to juz bylo za pozno na wykupienie ubezpieczenia od hospitalizacji bo trzeba na 10miesiecy przed data porodu wiec czesc kosztow pobytu w szpitalu bede musiala pokryc sama, za lekarza tez mam zwrot tylko czesciowy wiec wole nie podsumowywac ile juz wydalam ani myslec ile jeszcze mnie czeka.
Najchetniej to bym urodzila sobie sama w domu nikomu nie mowiac i nikomu nie placac ;D
jak sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy to juz bylo za pozno na wykupienie ubezpieczenia od hospitalizacji bo trzeba na 10miesiecy przed data porodu wiec czesc kosztow pobytu w szpitalu bede musiala pokryc sama, za lekarza tez mam zwrot tylko czesciowy wiec wole nie podsumowywac ile juz wydalam ani myslec ile jeszcze mnie czeka.
Najchetniej to bym urodzila sobie sama w domu nikomu nie mowiac i nikomu nie placac ;D
No to niezle Agatatje, wspołczucia. Mnie maz ubezpiecza. To moze i tobie Abryz odbierze porod za darmo, skoro taka chetna
Kropecka ale sen , ja przed ciaza miałam gorsze sny na szczescie jakos mniej ich teraz pamietam
Kropecka ale sen , ja przed ciaza miałam gorsze sny na szczescie jakos mniej ich teraz pamietam
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
w Belgii to jest dolina z sluzba zdrowia czasem tzn nie ma takiego dawania w lape jak w Polsce ani kolejek na rozne badania, ale samo ubezpieczenie zdrowotne niestety nie pokrywa calego pobytu w szpitalu, a jesli chodzi o lekarzy to zawsze musisz im zaplacic i potem cos dostajesz z powrotem od kasy chorych, ale nie wsjo.....
hmmm, jezeli Abryz rowniez cesarskie ciecie w razie czego wykona za darmo to zapisuje sie do niej na porodowke ;D
hmmm, jezeli Abryz rowniez cesarskie ciecie w razie czego wykona za darmo to zapisuje sie do niej na porodowke ;D
reklama
Podziel się: