reklama
Hihi... entliczek, pentliczek...na kogo padnie temu dzidzius wypadnie
A tak wogole to spojzcie na moj suwaczek slubny...Ja urodze za tydzien normalnie Bo bedzie rowno 9 mieszkow po slubie a my chyba Alka w noc poslubna zmajstrowalismy tzn w poranek ;D No to juz wszystko wiem teraz moge spokojnie czekac... Uff
A tak wogole to spojzcie na moj suwaczek slubny...Ja urodze za tydzien normalnie Bo bedzie rowno 9 mieszkow po slubie a my chyba Alka w noc poslubna zmajstrowalismy tzn w poranek ;D No to juz wszystko wiem teraz moge spokojnie czekac... Uff
kate mam pytanko...przepraszam,ze taki ze mnie wykorzystywacz,ale nie mam kogo spytac,a TY się znasz na tych aptekowych specyfikachno więc pediatra kazał dawacewie herbatkę z pokrzywy,ale niemożliwe to jest i dlatego się zastanawiam czy znasz moze jakieś inne pokrzywowecudo,może jest herbatka taka specjalna dla dzieci albo krople czy cos????z góry danke sehr za odpowiedź)))))))) a i jutro idę do pani piki to moze się coś dowiem konkretnego na temat mojego dzidziusia))))))))no i mam nowy cel...muszę urodzic przed 19 maja))))))))
reklama
Podziel się: