reklama
do mnie wczoraj dzwoniła połozna środowiskowa i umówiła się na czwartek
a ogólnie to szpital wysyła zawiadomienie o porodzie i ona za kilka dni dzwoni i się umawia na wizytę - niestety do mnie dopiero wczoraj się dodzwoniła ( bo nie nie było wcześniej)
a ogólnie to szpital wysyła zawiadomienie o porodzie i ona za kilka dni dzwoni i się umawia na wizytę - niestety do mnie dopiero wczoraj się dodzwoniła ( bo nie nie było wcześniej)
Helunia do fajnie będziesz miła pomoc
Oj Abryz ty to już w ogóle !!! WAPNIARO 8) : ;D
Gosiek - jak będziesz mieć chwilkę załóż prosze wątek o porodach i opisz swój poród (jesli masz ochotę go opisywac oczywiście) bo napewno wszytksie jesteśmy bardzo ciekawe jako to wyglądało. (Przymajmniej ja umieram z ciekawości)
Oj Abryz ty to już w ogóle !!! WAPNIARO 8) : ;D
Gosiek - jak będziesz mieć chwilkę załóż prosze wątek o porodach i opisz swój poród (jesli masz ochotę go opisywac oczywiście) bo napewno wszytksie jesteśmy bardzo ciekawe jako to wyglądało. (Przymajmniej ja umieram z ciekawości)
reklama
mi sie wczoraj snilo ze moj synek mial 12 cm ale nawet w snie sie zorientowalam ze to za malo i powiedzialam sobie ze tak nie moze byc i nagle na tej opasce na raczce jaka sie ma po urodzeniu zmazala sie liczba 12 i pojawila 92, co oczywiscie mnie tez nie usatysfakcjonowalo Glupie mam te sny, nie moge sobie z wlasnym dzieckiem dac rady zupelnie
Podziel się: