reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

reklama
A co do tych paseczków na rączkacz niemowląt jak u Was jest możecie jeden zabrac do domu na pamiątke? moja mama taki ma ale teraz u nas w szpitalu każa sie z tego rozliczyć inaczej nie ma wypisu. Głupie to. Ja bym chciala zabrac taki paseczek do domu, a za pare lat wyjąc i niuni pokazac.

Naprawde dziwny zwyczaj Heksa z tym zabieraniem paseczka(w większości są sponsorowane przez firmy farmaceutyczne).Ja po Nadii mam taki i pamietam ze były dwa jeden na nózce a drugi na rączce.

Ja po Piotrku mam paseczki i kartkę z danymi, która wisiała nad łóżeczkiem. Mam też testy ciążowe :laugh:

u mnas paseczek - jeden zostawał w szpitalu a drugi można było wziąść do domu - po Ani też mam pamiatkę w postaci paseczka.
Niestety zabrali mi kartę ciąży
A wątek ze zdjęciami założe też - oczywiście - niestety jestem teraz ograniczona czasem w którym Mireczek śpi - wczoraj nie udało mi się nawet na chwilkę wpaść na bb - bo miałam gości - no cóż każdy chce obejżeć małego bobaska.
Jak byście miały jakieś pytania to służę odpowiedzią. Coś na porodach popisąłm - ale nei wiem co was interesuje - a więc zadawajcie pytania a ja wam odpowiem.

Dziwne z tymi paskami. Kolezanka 3 m-ce temu urodziła i zeby dostać wypis musiała oba oddac.
Ja chciałabym dostac i miec na pamiątke. A co do karty zdrowia niemowlaka to u nas nigdzie nie wisiały takie??

Ja tez na pamiątkę mam po Nadii
kartę ciąży
paseczek ze szpitala
i test ciążowy +(a jakiż by inny heheheh)
i na razie drugi + teścik z tej ciąży :)

reklama
ja też mam tą opaskę z rączki:)i kartę ciazy i zdjecia z usg i badania wszystkie z ciazy po ewie,aha i pępuszek,ale testu ciażowego nie mam...za to mam chyba z 7 innych z ciaży pomiędzy Ewą i INką i z INki jeden...i jeszze mam prezenty dla mezulka...ewy paputki malutkie białe,drugiego dzidziusia papustki pomarańczowe i Inki skarpetuszki czerwone:)))))))

Do góry