reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

Qrcze ja mam tych bronzerow roznych, balsamow od groma i jakos mi nie przyszło do głowy zeby sie zaczac smarowac tylko cały czas oliwka w zelu i krem przeciw rozstepom a moze tak sie podbarwic przed porodem...hehe tylko nie przesadzmy bo sie nas maluszki przestrasza ;)

reklama
Anita ja jestem 79 :)
No właśnie wiedziłaam że któraś jest z tego samego dnia co ja - bo pamietam jak maiłam w styczmniu urodziny to któras też miała razem ze mną tylko nie pamietałam kto :)

No Głuszek-to Ty jeszcze młoda koza a nie żaden wapniak (w którymś wątku pisałaś). Ja co innego mi już na 30 leci...

Oj Głuszek , Głuszek jestem od Ciebie mlodsza o tydzień, czyli zosyal mi jeszcze tydzień młodosci ::), a potem to juz początkujacy wapniak :-[ ;)

anita dzięki za rady na temat rowerka...wiesz..ja nauczyłam się na 2 kołach jak miałam 12-13 lat:(i wcale nie idzie mi za dobrze:(staram się własnie mężulka przekonac do tej 12'':)kate to zaopatrze się w ten kremik:)))mam nadzieję,ze mi pomoże,bo moje ręce wyglądają tragicznie...a kropecka jaki w końcu kupiłaś?do jasnej czy ciemnej???a co do tych plam to własnie jak wczoraj się smarowałam to sobie o Tobie pomyślałam i się zastanawiałam czy by nie napisac,zeby porządnie łapki potem umyc,bo miałam ten sam efekt co TY:)))))))))))ja tam jestem zadowolona,na lato dokupię sobie jeszcze ten nivea albo jakiś inny rozświetlająccy:)))))))))))

No to wszystkie będziemy błyszczeć sztuczną opalenizną, ale co tam nikt nie musi wiedzieć, jakby co to naturalna-wypiękniałyśmy po porodzie!!!

reklama
JESTEM BARZDO SZCZESLIWA BO MOJA MAMA 2 CZERWCA DOSTALA URLOP I PRZYJEDZIE Z ANGLII NA TYDZIEN HURRA SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry