reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

kate,a można w ciaży???ten garniera???agatatje ja też ze stycznia jestem,ale koziorożec,podobnie jak mój mezuś,tylko on z grudnia:)a co do poznania to będę rodzic w św.rodzinie,ale ja tu mieszkam dopiero od 3 lat prawie,wcześniej mieszkałąm w b-nie koło katowic całe życie:( a co do ciaż to głuszek twoje pierwsze dzieciątko,więc może jeszcze wszystko przed Tobą...ja już nie planuję więcej dzieci,wiec mi to dopiero szkoda:(

reklama
Ja Kozioreżec - z tego co pamietam to z którąś z dziewczyn z BB jesteśmy z tego samego dnia z 6.01

No tak Biedronka - nie patrzyłam na to z twojego punktu wiedzenia (ale zawsze możesz zapragnąć mieć kiedyć trzecie :))

Gluszek, moj brat jest z 04/01 a mial sie rodzic podobnie jak ja czyli okolo 21/01 ale sie pospieszyl i urodzil ;D

Biedronka, to ja nawet nie wiem co to jest ta sw.rodzina, wiem ze polozniczy jest na polnej, na lutyckiej i....teraz wylecialo mi z glowy hihi ;) pewnie nie kojarze poprostu sw.rodziny. Na Polnej mi sie podoba, ale slyszalam rozne opinie, np moja ciocia tam pracowala jako pielegniarka i niecierpi tego szpitala i personelu hehe
Mam nadzieje, ze w Poznaniu sie podoba :D ja tam 19lat mieszkalam i tesknie czesto.

No proszę Głuszku-ja też Koziorożec i też z 6 stycznia. A który Ty jesteś rocznik, bo ja 77.
Biedronka-ja miałam obydwa rowerki, moja Niunia dość długo zapychała na tym małym bo na nim nauczyła się jazdy bez dodatkowych kół i dopiero w ub. roku czyli 4,5 roku zaczęła śmigać na większym umiejąc już jeździć na 2 kołach.
Jak kupisz odrazu ten większy to myślę że dłużej twoja córcia będzie jeździć na 4 kołach, bo jak ona ma dopiero 3 latka to może jej być trudno.
Wracając do balsamu to ja kupiłam ten do jasnej karnacji i zdążyłam się posmarować chyba 3 dni z rzędu i skóra tak fajnie wygląda jakbym wyskoczyła kilka razy na solarkę. Kropecka on jest taki charakterystyczny w żółtej butelce.

wiem wiem, juz sie w niego zaopatrzylam :) oczywiscie zapomnialam zmyc po nim rece i miedzy paluchami mam ciemne plamy :) no ale ja zawsze tak :)

no jak tylko napisalas to polecialam do sklepu, byla 9:30 a sklep czynny dopiero od 10:00 i sie blakalam po ulicach a wlasciwie toczylam ale jakbym wrocila z powrotem do domu to juz bym sie kolejny raz tam nie ruszyla.

reklama
BIEDRONKA w ciąży ok nic się nie stanie i jest super
A ja mam od wczoraj nowy Garniera balsam intens pielegnacja skóra musnieta słońcem i narazie dobrze nawilza
co i jak z opalenizna za 3 dni ;) :laugh: powiem

Do góry