reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

reklama
maxin, nie lekcewaz takich objawow, z sercem nie ma przelewek. juz na pogotowie, twoje zdrowie jest najwazniejsze.

moj wiktor tez umie sie sam bawic i zajmowac. wlasnie wywala rzeczy z szafki i sie bawi. mam nadzieje ze zaraz spac pojdzie to wtedy bede mogla troche odpoczac bo takto ciagle na oku go trzeba miec.

Maxin kochana napisz nam jak najszybciej jak sie czujesz i czy bylas u lekarza bo sie martwie o ciebie. A i dodatkowo sie nie narecaj i nie denerwoj bo mozesz tylko sobie pogorszyc samopoczucie nie bede wdawala sie w szczegoly ale cos o tym wiem:-(. Zdrowka ci zycze i zrob sobie wszystkie niezbedne badania najlepiej i idz moze do kardiologa.

hej laseczki dzieki za troske,milo,ze o mnie myslicie;-)
wrocilam od lekarza,zbadala mnie na wszelkie mozliwe sposoby,wszytsko niby ok,wyslala mnie wiec do szpitala na EKG na wyniki musze czekac 5 dni,zostana przysslane do GP,a on do mnie zadzwoni.W sumie mowi,ze moze byc to cos wirusowego,lub nadwyrezenie miesni,kazala brac aspiryne ,o ktorej w sumie wiem i tyle,jak by sie cos dzialo na pogotowie.Jestem mloda stan przedzawalowy to chyba nie jest ,wciaz mam tez ucisk, nocke przespala,choc ciezko bylo zasnac na to wszytsko sie poplakalam chyba mnie dol lapie ale niby czemu........szkoda gadac......jenienna handra:confused:

moze to i z nerwow,hmm,ale ostatnio wogole sie nie denerwuje,wypoczelam na wakacjach...:confused:

maxin- to dobrze, ze to nic poważnego
wg mnie to ze zmęczenia
ja tez tak miałam miesiąc temu - 3 dni mie serce tak bolało, ze oddychać nie mogłam - do lekarza nie poszłam -miałam póśc w poniedziałek - ale mi przeszło
mi wystarczyło jak zmniejszyłam ilość kawy, popiłam sobie troche miodu, biovitala i kakaa
może wypłukałaś magnez zorganizmu - patrz kakao
lub zbyt dużo kawy
lub stres i przemęczenie
daj na luz i odpuść sobie trochę

jak tu sie nie denerwowac,niewiem czy kiedys mowilm,Natalka bedac bobasem nie miala zbadanego sluchu oczywiscie pytalam GP odzewu nie bylo,a dzis dostaje lis,wiec radosc,w koncu mamy wizzyte,patrze na date 26 lipiec,wiec kiwam glowa i sie zastanamiam co jest,patrze wyzej na date wyslania 18 lipiec 2006 ........czujecie list szedl do nas rok czasu i juz niewiem czy sie smiac denerwowac czy co,jak mozna miec taki bajzel,zamiast zadzwonic jak przegapilam wizyte i umowic nowy terin to oni maja do w dupie juitro tam dzownie i robie grande nie dam sie zbyc i bede zadac badania

a wasze dzieci mialy badany sluch?????

reklama
Do góry