reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

reklama
Kurcze laski ja niewiem co sie ze mna dzieje,od paru dni,ma takie uczucie jak by ktos trzymal moje serce w rekach i jes sciskach i ciagnao,do tego dretwiej mi reka,a czasmi nie moge glebie oddychac do tego czuje jak bym mialam 100kg ciezar na klatce piersiowej:-:)shocked2::dry:jutro ide do lakarza az sie boje co mi powie,kiedy mialam juz takie bole,ale je lekcewazylam,a widze ze sie nasilaja wiec cos musi by nie tak.boje sie...............:zawstydzona/y:

kurcze co mi moze byc

Maxin bidulko, wiesz co takie objawy to podpadają na zapalenie mięśnia sercowego, ale to są zwylke następstwa niewyleczonej grypy. Byłaś chora ostatnio ?
Idź do lekarza, ja nie chcę Cię straszyć, ale lepiej niech lekarz postawi diagnozę.
Napisz proszę nam jutro co powiedział. Powodzenia !

wlasnie czytam na necie co to moze byc,tez o tym myslalam,ostanio wlasnie nie bylam chora:no:
sypie sie laski:-(...............
ten cholerny ucisk mama juz od godziny,az mam problemy z przelykaniem.......siedze na necie aby fiola nie dostac i sie nie schizowac bo to najgorsze

Maxinko a proszę powiedz mi co robi Nati jak ty siedzisz na necie ? Bo ja przy Kacprze to nawet nie mam możliwości 5 minut przy komputerze spedzić, on jest wszędzie a ja muszę za nim biegać i go pilnowac :szok::-D:-p Czyżbyś miała takie dobre dziecko że Ci pozwoli na takie przyjemności ?

ANYZK TERAZ SPI:-D
ale tak szczerze mowiac nawet jak siedze a ona biega,to sam sie bawi,a jak sie jej znudzi to wcina sie na kolana i siedzi ze mna,ale nie dluzej niz 20-30mni;-)w tym czasie bawi sie myszka,podkladka pod myszke,klepie w klawiature:-D,albo bawi sie moim lancuszkiem

reklama
jestem w pracy i tak sie zastanawim,czy nie zadzwonic do mamy G.aby wczesniej przyjechala,do lakarza dzis mnie nie przyjma,nie ma wolnych miejsc dzwonilam na jutro najwczesniej,a jak mnie nie przestanie bolec to chyba pojade na pogotowie,cos mi sie zdje ze to tez ma zwiazek z moim nacisnieniem,chyba bde musial mierzyc sobie codziennie jakie mam

Do góry