reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

reklama
alez bym sobie chciala obejrzec ten program:( ja nie mam niestety pol tv:(:(:(:(:(:( a bardzo bardzo bardzzo brakuje ale tylko czasem , np dzis teraz jak sobie przypomne ze jest heheh, albo ktos mi ptrzypomni, haha

a co do palenia to w czerwcu ubieglego roku powiedzialam baj baj fajeczkom. ale jak sie pokloce z mezem to tak bym chciala sobie...ech...ale mam motywacje- karmienie piersia Hafsy, wiec..,..jakos sie kontrolowac trzeba

racja z tym kopceniem ja to nie mam problemu z nałogiem ja jestem palacz niedzielny hehe ja w zasadzie pale tylko na imprezach lub jak juz mam apogeum wkurwienia a ze imprez raczej nie ma to nie pale czasem jak sie wkurze ale teraz zimno i nie chce mi sie marznąć na balkonie!:-)

a+t+ a ty chodziłaś do szkoły muzycznej ?
Tak, skonczylam szkole muzyczna :-) Gram na fortepianie, keyboardzie i gitarze, troche na flecie prostym i akordeon tez umiem "obsluzyc" ;-) hihi
Jak mialam 6 lat to zaczelam chodzic, bo rodzicom w domu spokoju nie dawalam i tata musial mnie sam wszystkiego uczyc. Stwierdzil, ze zeby byl ze mna spokoj musi mnie poslac do szkoly muzycznej (w ktorej sam uczy). Tak sobie pochodzilam 6 lat i skonczylam (ze srednia 6.0 :-p hahaha)
Strasznie mi teraz brakuje pianinka w Gdańsku, ale jak tylko bedziemy mieli wlasne mieszkanko, to obowiazkowym meblem bedzie tam moje pianino przewiezione ze Starogardu :-) Na razie nie ma na nie miejsca. :-( A tak bym sobie poplumkala...

Jesli chodzi o taniec, to chodzilam na kurs, ale niestety na 2 etap kursu nie bylo juz czasu na studiach. Strasznie mnie tez to kreci, ale mezul nie chce sie dac namowic na kurs, a samej jakos mi sie nie chce chodzic. Chcialabym wlasnie z nim sobie potanczyc.

A w tancu z gwiazdami faktycznie glupie jest to, ze nie moga sobie sami ani strojow ani muzyki dobrac. Liszowska wygladala okropnie, a Galinski to takie teksty wygadywal, ze az byl niesmaczny.
A ogladanie w poniedzialki wieczorem kulisy? Ja juz od dwoch tygodni cholerka nie ogladalam :-(

A w "Na Wspolnej" Grzesiu sie oswiadczyl wreszcie Zanecie, nie? SUPER :-)

wiesz a+t ja nie uważam ze wygladała okropnie, a mój mąż też nie. Wyglądała bardzo seksi - ja ją podziwiam że z taką lekko zaokraglona figura nie boi sie pokazywac, ale w tej sukni sie zle czuła po prostu i to była widac. zreszta facetom to chyba nie przeszkadzało ;-)

reklama
Do góry