reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

reklama
abryz to chyba zależy w jakiej firmie koleżanka jest zatrudniona, tzn ile pracowników. Małe i średnie przedsiębiorstwa muszą sobie pracownicy sami załatwiać, a duże załatwia zakład pracy. Ale w sumie to nie jestem na bank pewna, no i nie wiem w jakiej firmie pracuje Kropecka. Płatne jest sto procent :)

ta k wiem co czujecie ja tez nie moge znieść jak mój wyjeżdza w kazdą piątek do Wrocka na zjazdy.
Cięzko mi wtedy i jakoś nic nie cieszy. Nawet opieka nad dzidzią bo rażniej jest razem się nią zajmowac.
Ale zawsze sie pocieszam ze przeciez wróci..... i telefon tez pomaga... na krótko ale pomaga :)

Ja też tęsknię, kiedy Jarek wyjeżdża. Całe szczęście, że szkolenia ma tak rzadko.
Czy po prawie 10 latach małżeństwa (i 4 bycia parą) nie wstyd tak tęsknić ??????

Czasami ja sama, jak mam go dosyć, to go gdzieś wysyłam (np. do teściów), żeby sobie psychicznie odpocząć ;D ;D ;D i żeby przegnać tę małżeńską rutynę ;) ;) ;)

reklama
A umnie jest odwrotna statystyka 9lat bycia razem i 3 lata małżeństwa
tak jakmówisz czasem ma sie dość ale niestety mieszkam z teściami więc jak co to ja sie zabieram ale na krótko bo zaraz
mi czegoś brak.......
i szkoda czasu spoedzonego osobno.

Do góry