reklama
abryz to chyba zależy w jakiej firmie koleżanka jest zatrudniona, tzn ile pracowników. Małe i średnie przedsiębiorstwa muszą sobie pracownicy sami załatwiać, a duże załatwia zakład pracy. Ale w sumie to nie jestem na bank pewna, no i nie wiem w jakiej firmie pracuje Kropecka. Płatne jest sto procent
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Tęsknie za moim mężem... Jest teraz cały tydzień w Krakowie na szkoleniu... Na szczęście jutro wraca... Juz sie nie mogę doczekać
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
ta k wiem co czujecie ja tez nie moge znieść jak mój wyjeżdza w kazdą piątek do Wrocka na zjazdy.
Cięzko mi wtedy i jakoś nic nie cieszy. Nawet opieka nad dzidzią bo rażniej jest razem się nią zajmowac.
Ale zawsze sie pocieszam ze przeciez wróci..... i telefon tez pomaga... na krótko ale pomaga
Cięzko mi wtedy i jakoś nic nie cieszy. Nawet opieka nad dzidzią bo rażniej jest razem się nią zajmowac.
Ale zawsze sie pocieszam ze przeciez wróci..... i telefon tez pomaga... na krótko ale pomaga
heksa
Kate musimy być dzielne ;D kazdej z nas sie chce płakać a mi tym bardziej gdy dodatkowo mała jeszcze da popalić
abryz
MAJOWA MAMA'06
Ja też tęsknię, kiedy Jarek wyjeżdża. Całe szczęście, że szkolenia ma tak rzadko.
Czy po prawie 10 latach małżeństwa (i 4 bycia parą) nie wstyd tak tęsknić ??????
Czasami ja sama, jak mam go dosyć, to go gdzieś wysyłam (np. do teściów), żeby sobie psychicznie odpocząć ;D ;D ;D i żeby przegnać tę małżeńską rutynę
Czy po prawie 10 latach małżeństwa (i 4 bycia parą) nie wstyd tak tęsknić ??????
Czasami ja sama, jak mam go dosyć, to go gdzieś wysyłam (np. do teściów), żeby sobie psychicznie odpocząć ;D ;D ;D i żeby przegnać tę małżeńską rutynę
reklama
heksa
A umnie jest odwrotna statystyka 9lat bycia razem i 3 lata małżeństwa
tak jakmówisz czasem ma sie dość ale niestety mieszkam z teściami więc jak co to ja sie zabieram ale na krótko bo zaraz
mi czegoś brak.......
i szkoda czasu spoedzonego osobno.
tak jakmówisz czasem ma sie dość ale niestety mieszkam z teściami więc jak co to ja sie zabieram ale na krótko bo zaraz
mi czegoś brak.......
i szkoda czasu spoedzonego osobno.
Podziel się: