reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

A nam xiadz powiedzial, ze jak damy stowe, to bedzie great.

mam takie zaleglosci na forum, ze chyba nie dam rady ich nadrobic, zwlaszcza, ze ciagle nie mam czasu. Az mi z tym zle, Maly coraz czesciej placze, nie wiem, czy to kolki, czy nie, mecze sie z gruszka do noska, ktora jakos nie dziala i nie mam z kim o tym pogadac:( pewnie i na te tematy znalazlabym tu jakies rady, tylko nie mam kiedy :(((

nie wiem nawet co u lilith, nie trafilam na zadne zdjecia Leah, nie wiem czy gluszek juz urodzil, czy nie??? moze mi ktoras napisze tak szybko?

trzymajcie sie cieplo :)

reklama
Wesolutka, zdjęcia córeczki Lilith Judytki są gdzieś w galerii, a Marysia Głuszka urodziła się wczoraj o 21, jak się zaczynał mecz Polska - Ekwador :-)

A+T pominęłaś Agnieszkę :) tez sie chwaliłam że 9 lipca :p, jest już czworo majowych dzieciaczków wtedy chrzczonych :)

reklama
Do góry