reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Bullfinch szkoda, że nie napisalas dzieczynom prawdy a ja jako założyciel wątku zamkniętego chcę Cię uświadomić, że nie obrabiałyśmy Ci tyłka bo mamy ciekawsze tematy!!
Ale cieszę się, że prawda wyszła na jaw i pokazałaś prawdziwe oblicze!!

reklama
Ja bardzo bym prosiła zeby tego typu sprawy nie były poruszane na tym wątku - spokojnie tu sobie piszemy i niech tak zostanie.....

witam.chociaż ja nie z tego wątku, mam pare słów do Gimpelki.
Słuchaj ja tam nie wnikam czy ty wchodziłaś czy nie wchodziłaś, podczytywałaś itp, było minęło, każdy ma prawo popełnić bląd, ale moim zdaniem dziewczyny z zamkniętego są na Ciebie troche oburzone przez te nowe konta(jak admin napisał łamiesz zasady).
Najlepszym rozwiazaniem tej sytuacji bedzie jezeli wszystkie sobie odpuszczą i już, bo po co psuć atmosfere na innych wątkach?

Dokładnie Lyla tak jak piszesz co było to było i wszyscy sobie powinni już odpuścić ten temat a wątek opolanek nie jest od tego żeby załatwiać sprawy z mam w domu!!!!

Ona- oswojone :-). mam teraz małą przerwę na kawę, okna umyte, wprowadzam na nowo gościnny, fakt jeszcze nam został parapet do wstawienia, ale już nie będzie kurzu.
Najlepiej to bym wzięła rowerek i na bolko pojechała na kajaki z M w taką piękną pogodę ale niestety trzeba chałupę do porządku doprowadzić, dzięki, że pytasz :-)

reklama
Nie było zbyt wiele lata, to przynajmniej jesień niech jest śliczna, jutro ma być ładnie powiadasz...ja mam za domem jezioro a tam para łabędzi i 10!!! młodych- wezmę M i suchy chleb pójdę te głodomory nakarmić nim ciotka przyjedzie.
Ewa- jak jazdy?Gdzie uczęszczasz na kurs?

Do góry