reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

A moze poczekamy jeszcze do końca weekendu aż wszystkie dziewczyny wejdą na forum i przeczytają że potrzebny moderator, może któraś sama się zgłosi.
ona jaka ciapa, jaka sama. Z córa siedziesz:)

reklama
arcobalena dobre, się usmiałam:)
ja mieszkam na końcu to mi nic nie grozi, chociaz ja pierwszą lekcjęmiałam właśnie u siebie w dzielnicy, moze dlatego ze na obrzeżach miasta to ludzi mało:)
prosciej bedzie jak zamiast bullfinch bedziecie pisac gosia po prostu, jak ktoś chce

Miałam i juz posiedziałam, teraz poszedł pod prysznic. Chyba długa noc przed nami. Otek ma napuchniete górne dziąsla. Widziałam ze dwie górne jedynki już się przebiły i myślałam ze przebijanie najbardziej boli, a tu chyba nie. Poprzednie pięć zębów wyszło bezbolesnie. Otek budzi sie co 10 minuy i chodzimy na zmiane ale D sie kapie i teraz ja mam warte:]

ja na chwilę:)
dzięki bulii za PW-chociaż kompletnie nie wiem o co chodzi:)))

my jutro działeczka:)

czy któraś z Was orientuje się może o co chodzi z wychowawczym z miasta?

sylha-:) byle do przodu

ale smiesznie wam te ząbki idą, myslalam,ze to zawsze idą jedynki potem dwójki i tak dalej.
u nas są gorne i dolne jedynki i gorne dwójki, teraz widac,ze idą trojki gorne i coraz bolesniej to przechodzi. U was tak jak u nas..na zmiane wstajemy

madzialena ja nie pomogę, nie mam pojęcia o co chodzi.
ona u nas pierw wyszły dwie dolne jedynki, potem górna dwójka. Pierw był króliczek a potem wampir. Teraz mamy cztery ząbki na dole i jeden do góry, no i właśnie dwie górne jedynki idą.
Ja w takim razie idę już, korzystac z każdej minutki snu bo chyba w nocy nie pospię.
Dobrej nocy, do jutra.

Ps. Pierwszy ząbek wyszedł na dzien matki:) Ale miałam radoche.

Ewunia- dobrze, że nie mam jutro inseminacji :-)
Ja też uważam, że Rubi będzie odpowiednią osobą na odpowiednim stanowisku- ale coś ona zajęta ostatnimi czasy:eek:
Ja jutro muszę do pracy, potem w końcu po ocieplaniu domu umyć okna- więc pewnie potem będzie deszcz :-) a w niedzielę moja zakręcona ciotka zapowiedziała wizytę- więc będzie ciekawie :-). W lodówie mam jeszcze dosyć sporo bananów więc zrobię mojego bananowca.

reklama
Do góry