reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Ale dzień.....
Jeszcze teraz na koniec szwagier przyjechał z Niemiec- nikomu nic nie mówiąc- ciekawe kiedy się z M nagadają i pojdą spać?!?!?:-).
Ona- muszę pogrzebać, bo posiałam gdzieś kartkę z przepisem, ale najwyżej zdobędę nowy!!!!!!
Kamea- ja bym dawno poszła, ale boję się, że zostanę bez świadczeń, a jak teraz nam invitro lekarz zapowiedział to już w ogóle.
właśnie znacie może jakąś dziewczynę po invitro robioną w Opolu, bo dziewczyny z forum z wątku kto po invitro- napisały, że 4200 za transfer zarodków to ździerstwo!!!!Potem są jakieś protokoły długie, krótkie, qrcze ja już teraz bym mogła ginekologię wykładać :-) tak mam już opanowany temat zapładniania :-)

reklama
Dzień dobry:)

Przeczytałam ostatnie posty i ...jakiś taki niesmak mam...przez wiadomo jaką sprawę:eek:

My po weekendzie z dziadkami:) Dorian uczy się raczkować:) już na kolankach się utrzymuje,tylko jeszcze nie wie,że nóżkami trzeba -prawa-lewa:) przesłodko wygląda jak dupeńką kręci:-D

Sylha-rozmawiałam z koleżanką,która jest po invitro-nie w Opolu-nie wyszedł zabieg-a trzy miesiące później w naturalny sposób zaszła w ciążę :szok:po 7 latach:))))) i Antoś ma teraz prawie roczek:)

Wypatrzyłam sobie chustę Bebelulu Rapalu -za stówkę-tylko różne opinie o nich czytałam.

Brawo dla Doriana, moja Gosia w 6msc zaczela się podnosic, potem bujać, a potem dopiero załapala o co chodzi z tym raczkowaniem. :-)

Czesc dziewczyny!!!

Ja też mam niesmak po tamtych postach.... ech.....

Madzialena super że Dorek już zaczyna raczkować :) szybki chlopaczek :) acha no i ja mma Rapalu i jestem bardzo zadowolona :tak:

Ona tez sie ciągle zastanawialam gdzie sie wszyscy podziali...

Sylha ja nie znam nikogo po in vitro w opolu:no:

Kamea dzieki :) ale i tak sie boje. Dziasiaj jade o 17 bedzie pewnie jeszcze spory ruch no i sie boje ze nie dam rady :( Ja mam ciezka noge i najczesciej powtarzanymi słowami przrez istruktora jest ,zwolnij, albo ,hamuj,.....:-D

ide na spacer z moimi zasmarkancami.... Ach zapomnialam napisac ze kasia znowu na lakach bo znow miala dusznosc ech....

ja swojego nosidla nie pralam, nawet niewiem czy trzeba bylo ale dosc fajne miękkie bylo.
W chlodne dni ja zakladam malej rajstoki, spodenki, polarek i czapka rzecz jasna,

reklama
Bry ;-)

pisalam z pracy ale ciagle mi ktos przerywal i mnie wylogowywalo....

ja tez mam niesmak :-( gimpelko - mam nadzieje ze czytasz (po podczytywania nie trzeba sie rejestrowac i logowac...) po pierwsze primo - internet jest tylko srodkiem komunikacji miedzy ludzmi - to ze Cie nie widac to nie znaczy ze mozesz udawac kogos innego, zmieniac tozsamosc.... w realnym swiecie jak sie z kims poklocisz to nie zmieniasz nazwiska a tutaj probowalas zmienic twarz...

nie wiem o co poszlo na innym watku ale... skoro na ogolnym nie musialas sie logowac zeby czytac co o Tobie pisza to zeby na zamknieta grupe miec dostep i poczytac co o Tobie lasi sadza musialas....nasciemniac im zeby Cie wpuscily...

po tym wszystkim mam do Ciebie ograniczone zaufanie :-( nie zmieni tego nawet fakt ze ktos kogo jak lubie Cie wspiera bo ja nie zamierzam tego weryfikowac... moze pojawisz sie jeszcze pod nowym nickiem, moze nie ale niesmak zostanie :-(

co do moderowania tu na regionalnym to jak macie takie zyczenie to moge byc moderatorem o ile obiecacie ze bedziecie grzeczne i bedziecie pisaly wg regulaminu :-)

Ewuniaf - powodzenia na prawie jazdy ;-)

Sylha ;-) za Ciebie nieustannie 3mam kciuki :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

madzialenia ;-) ja mialam Rapalu - zadowolona bylam bardzo - musisz ja przed pierwszym uzyciem wyprac 3-4 razy wiec jak mozesz kupic uzywana to smialo - bedziesz te prania miala za soba ;-)

zmykam jesc obiad bo mi zoladek do kregoslupa przyrasta ;-)

milego ;-)

Do góry