reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Witam się :)
Długo mnie było, ale byliśmy u Teściów...
Ewunia ja na pierwszej wizycie (byłam prywatnie) u dr Żurek to od razu robiliśmy testy skórne.... 80zł za panel... + wizyta 80 zł.... innych badań nie potrzebowałam, Zosia miała wtedy półtorej roku.. teraz przychodzimy na NFZ
niestety nie mogę więcej napisać bo jedna chce (.) a druga wchodzi mi na głowę....
100 lat dla Kubusia :)

bry ;-) coscie tak zacichly???
melduje ze Monia nie narobila wczoraj wiekszych szkod :tak: tzn. w domu bo ze zloba wrocila z nowym guzem (pobila sie z kolega)... nabitym w miejscu gdzie byl jeszcze slad po poprzednim... bokserka jakas mi rosnie... mam tylko nadzieje ze bedzie matke bronic zamaist atakowac jak zupe przesole :-D :-D

zmykam do roboty ;-) si ju

witam sie!!!

Rubi to zdolniacha z tej twojej Monisi- oj cieżko znią bedziesz miała ciężko!!!!:-D

HIOX SPÓŹNIONE ALE NAJLEPSZE ZYCZENIA DLA TWOJEGO SYNKA:tak:

Aniaf to mam sie spodziewać że sporo kaski mi pojdzie bo ide z dwójką dzieci...? Zaraz lece odebrać morfologie Kasi z lab . bo mamy wizytę u alergologa dzisiaj o 11.30!!!
Aga no i wiem jak to jest jak jedno chce (.) a drugie ciągnie albo na kolana albo na głowe włazi!!!:-D u mnie do tego dochodzi jeszcze trzecie hahaha:-D

Aha Rubi wiesz ja siedze wciąż w domu. Kasia w sierpniu idzie do przedszkola bede tylko z dwójka w domu wieć wiesz jak nie bedziesz miała gdzie Moni zostawić to u mnie wielki ogród i basenik i piaskownica i huśtawki czekają!!!!:-):-):-)

Rubi wiedziałam że Monia cioci nie zawiedzie ;-)

Ewuniaf powodzenia na wizycie

A mój mały potworek zasnął i mam czas aby zjeść śniadanie i się kawy napić. chwilo trwaj.... ;-)

Dziekujemy dziewczyny:-) Moj noworodeczek juz taki duziiiii :-)

Kamea umowiłam sie do Szczepanik na 22 lipca, pojde na nfz :tak:
Aniaf a wiesz ze sa super testy alergiczne na 300 alergenów na tzw alergie ukryte ... koszt ok 1700zł :szok: ... zbieram na niego :tak:

Ewuniaf :-) dzieki wielkie za propozycje :-*
a nie boisz sie mojego szatana? bo z nia lekko nie jest choc w zlobku przez prawie 10 miesiecy uchodzila za aniolka :szok: dopiero w maju pani ja przyuwazyla jak walila glowa w podloge (histerii dostala bo czegos jej nie pozwolilam) a ostatnio panie sie skrzyly ze nie slucha (zdejmuje buty i skarpetki) i rzuca w nie (w panie!!!) klockami :szok:
w sumie przez niecale 2 tygodnie to by sie chyba tak nie rozbrykala...

powodzenia u dr Ż :-) my idziemy 15.07. na 12:45... ale udalo mi sie wpisac na NFZ...w listopadzie ub.r. :szok:

Hiox ;-) uzbieraj i dla mnie...Monia ma znow jakas ranke - na rece tym razem...rozdrapala malpa do krwi :-(

Rubi- biedne te panie w żłobku klockami dostały ojojoj- chyba wiedziały z jakim ryzykiem wiąże się ta praca?!? No ale terrorysta to z niej rośnie :-D.
Dziewczyny macie przekichane z tymi alergiami!

czesc

My po wizycie u dr Ż. i cóż Kasia miała zrobione testy na pyłki drzew, traw, zboża, pleśnie, roztocza, kurz , pkrzywe, psa i oczywiście wszystkie negatywne a duszności od malenkiego jak były tak są..... dr mówi że wygląda jej to na astme ale nie jest pewna czy to nie nawracające ostre zapalenia krtani. Dała leki na stałełe. Mamy kontrole w październiku. Michaś za to ma powoloi wracać do diety z przetworami mlecznymi ale z wyłączeniem cytrusów i wszystkiego co robione na ich bazie, ma teżn nie jesc orzechów i czekolady. w razie gdyby po włączeniu do diety mleka znów skóra sie pogorszyła to z nim też wrócic na testy.....

Ech i wciąż nic nie wiemy!!!
a kupe kasy zostawilismy w poradni.

Sylha oj zebyś wiedziała ze to przekichane,
Już od dawna mam problemy ze snem przez to ze musze czuwać zeby Kasia mi sie nie udusiła jak ma atak...... a miewa je dosyć czesto i to zawsze w środku nocy...

Rubi no do niezła diablica z tej Moni- ale nie mnie to nie przeraża:-D
Mnie to niedługo z Hanią czeka:-)
Nie ma to jak histeria u takich brzdąców:-D:-D

Hiox a co to za testy i gdzie takie można zrobić??? Bo mi już rece opadają..... Wszystkie skórne jakie Kasia miała robiona i jako małe dziecko i teraz wyszły ujemne a jednak coś jest nie tak...

Arcobaleno masz racje trzeba sie cieszyć kazdą chwilą ciszy i spokoju:-D

Lece bo słonko wzywa na dwór!!! ide na spacerek z moja gromadka:-)

reklama
Do góry