reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Kamea ja osobiście nie am ani jednego ani drugiej:rofl2:. Ale dowiedziałam się jeszcze że siostrę przyjaciółki postawił na nogi choć była już 2 nogą na tamtym świecie, a lekarza zakładali ręce i nie wiedzieli jak jej pomóc. Ja myślę, że w takim wypadku te jego humory da się wytrzymać:angry:. Natomiast jeżeli chodzi o Witosa to miałam z tym szpitalem 2 razy do czynienia i za każdym razem złe wrażenia. Najpierw 8 lat temu mama miała operowany krwiak śródczaszkowy i po bardzo skomplikowanej operacji po 10dniach z temp. wypisali ją do domu twierdząc, że tam jej będzie lepiej- jakby nie nasza Pani doktor pierwszego kontaktu, to mogło się to skończyć tragicznie.
A parę miesięcy temu mój M złamał paskudnie kość ramieniową- już go chcieli operować!mi nie dało spokoju zdanie lekarza: to się CHYBA nadaje do operacji. Pojechaliśmy prywatnie do dr Bednarka- ten kazał inaczej gips założyć i dzisiaj po złamaniu nie ma ani śladu- mąż śmiga z ręką bez problemu!!!

reklama
bry wieczor...

sylha ;-) ja tez do dr Bednarka ze wszystkim pedze ;-)

ewuniaf ;-) dziewczyny dzis chyba maja zly dzien...moja sie nie kazala nosic ale co napsocila to jej... do tej pory mysle czym jej umyc wlosy aby zmyc z nich....alantan :wściekła/y::crazy::angry::no::szok::baffled:
widziala malpa ze smarowalam nim Jaskowi ucho (platek mu sie naderwl :-() wlazla na komode, ukradla masc i...umyla nia wlasy :-( :wściekła/y::szok: niestety dwukrotne umycie kudlow nie dalo zadnych efektow :no::no::no: a sprawe komplikuje fakt ze nie wszystkim moge ja umyc bo akurat ma zaostrzenie AZS :angry::baffled:
o wylewaniu kawy, duszeniu Jaska i innych przestepstwach wspominac nie bede... no co za dziecko :szok::szok::szok:

dobra...spadam lowic Jaska z wanny ;-0

koloowych i do jutra ;-)

Rubi, ale się uśmiałam z poczynań Twoje córy! Też bym tak już chciała...ale jakoś jestem optymistycznie nastawiona, że niebawem tak będę mieć :-)

Kubus ;-) 100 lat ;-)

Arco ;-) sylha ;-) to co? po tygodniu w sierpniu??? bo zlobek nieczynny i nie mam co z panna M zrobic :-D
ale za szkody w sprzecie oraz ofiary w ludziach nie odpowiadam :-D

a tak powaznie to ja sie boje co ona zacznie wymyslac jak jej rozumku przybedzie....

Hiox moc radości dla Kubusia!!
Rubi nie ma problemu, może być i cały sierpień. Ja uwielbiam takie smyki, przynajmniej wiadomo, że są zdrowe i szczęśliwe. Męża chrześnica ma 14 miesięcy i też jej wszędzie pełno po jej wizycie to dom jest do góry nogami, ale ile my sami mamy zabawy w jedo wywracaniu :tak:

sylha ;-) to umowa stoi :-) daj ino znac gdzie ja odstawic :-D
jakos mam nieodparte wrazenie ze moze jestes moja dawna sasiadka... mieszkasz moze mniej wiecej tam gdzie dr Bednarek????

reklama
sie ma tego czuja...a ja wiocha miedzy B a Z czyli Ź :-D
ale tam mieszkaja juz tylko moi rodzice i brat ;-)

Do góry