reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Kamea ja osobiście nie am ani jednego ani drugiej:rofl2:. Ale dowiedziałam się jeszcze że siostrę przyjaciółki postawił na nogi choć była już 2 nogą na tamtym świecie, a lekarza zakładali ręce i nie wiedzieli jak jej pomóc. Ja myślę, że w takim wypadku te jego humory da się wytrzymać:angry:. Natomiast jeżeli chodzi o Witosa to miałam z tym szpitalem 2 razy do czynienia i za każdym razem złe wrażenia. Najpierw 8 lat temu mama miała operowany krwiak śródczaszkowy i po bardzo skomplikowanej operacji po 10dniach z temp. wypisali ją do domu twierdząc, że tam jej będzie lepiej- jakby nie nasza Pani doktor pierwszego kontaktu, to mogło się to skończyć tragicznie.
A parę miesięcy temu mój M złamał paskudnie kość ramieniową- już go chcieli operować!mi nie dało spokoju zdanie lekarza: to się CHYBA nadaje do operacji. Pojechaliśmy prywatnie do dr Bednarka- ten kazał inaczej gips założyć i dzisiaj po złamaniu nie ma ani śladu- mąż śmiga z ręką bez problemu!!!

reklama
bry wieczor...

sylha ;-) ja tez do dr Bednarka ze wszystkim pedze ;-)

ewuniaf ;-) dziewczyny dzis chyba maja zly dzien...moja sie nie kazala nosic ale co napsocila to jej... do tej pory mysle czym jej umyc wlosy aby zmyc z nich....alantan :wściekła/y::crazy::angry::no::szok::baffled:
widziala malpa ze smarowalam nim Jaskowi ucho (platek mu sie naderwl :-() wlazla na komode, ukradla masc i...umyla nia wlasy :-( :wściekła/y::szok: niestety dwukrotne umycie kudlow nie dalo zadnych efektow :no::no::no: a sprawe komplikuje fakt ze nie wszystkim moge ja umyc bo akurat ma zaostrzenie AZS :angry::baffled:
o wylewaniu kawy, duszeniu Jaska i innych przestepstwach wspominac nie bede... no co za dziecko :szok::szok::szok:

dobra...spadam lowic Jaska z wanny ;-0

koloowych i do jutra ;-)

Rubi, ale się uśmiałam z poczynań Twoje córy! Też bym tak już chciała...ale jakoś jestem optymistycznie nastawiona, że niebawem tak będę mieć :-)

Kubus ;-) 100 lat ;-)

Arco ;-) sylha ;-) to co? po tygodniu w sierpniu??? bo zlobek nieczynny i nie mam co z panna M zrobic :-D
ale za szkody w sprzecie oraz ofiary w ludziach nie odpowiadam :-D

a tak powaznie to ja sie boje co ona zacznie wymyslac jak jej rozumku przybedzie....

Hiox moc radości dla Kubusia!!
Rubi nie ma problemu, może być i cały sierpień. Ja uwielbiam takie smyki, przynajmniej wiadomo, że są zdrowe i szczęśliwe. Męża chrześnica ma 14 miesięcy i też jej wszędzie pełno po jej wizycie to dom jest do góry nogami, ale ile my sami mamy zabawy w jedo wywracaniu :tak:

sylha ;-) to umowa stoi :-) daj ino znac gdzie ja odstawic :-D
jakos mam nieodparte wrazenie ze moze jestes moja dawna sasiadka... mieszkasz moze mniej wiecej tam gdzie dr Bednarek????

reklama
sie ma tego czuja...a ja wiocha miedzy B a Z czyli Ź :-D
ale tam mieszkaja juz tylko moi rodzice i brat ;-)

Do góry