reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Cześć Dziewczyny,
właśnie wcinam obiadek i czytam co nowego na BB,
Agnieszka dopiero zasneła od 9.00, a Zosia poszła z babcią na spacer, wróciła i zasneła.. chwila spokoju:laugh2:
Favola, ja ma 2 dzieci, jedna ma prawie dwa latka, a druga dopiero miesiąc, starsza ma skazę białkową, a druga pewnie tego nie uniknie, genów się nie oszuka...
i mam 24 lata, więc nie jesteś sama... cokolwiek to oznacza:-D

dobra, dobra, to kiedy idziemy razem na jakiś spacer, ja z małą wychodzę tylko jak jes fajna pogoda, tak jak dzisiaj, byle nie moko... ale jeszcze boję sie wychodzić sama... z dwiema córami, bo Zosia to mały łobuz i boje się że mi będzie uciekać podczas spaceru... musze chyba jedną w chuste i drugą do wózka...

ps: podziwiam Anik jak widze kiedy idzie z Wojtkiem, Karolcią, psem i zakupami... szok, ale widać, że ma wprawę, ja muszę się jeszcze wyrobić.. :)

Ostatnia edycja:
aniaf :-) wieku Cie tu nie bylo :-)

pociesze Cie... teraz eszcze spoczko...gorzej ak obie dziewczyny zaczna uciekac ;-) a dlatego do ZOO chce na 2 razy isc ;-) :-D

no i zapodaj jakas fotke Agnieszki :-)

Favola ;-) a Ty pokaz Małgosie ;-) (fota z mamusia bylaby mocno wskazana :-))

Wyprawa do zoo... to jest myśl... Też dawno nie byłam... Ostatni raz na studiach:tak:
Tylko trochę się obawiam, czy w tym zoo nie zechcą mnie zatrzymać jako okaz:szok:
Aniaf jesteś...:-) rubi ma rację wklejaj focie agniesi, no i zośki też:tak:

Rubi, Kamea, jak tylko fotki z tel. znajdą się na moim kompie, to obiecuje, że zdjęcie Agniesi będzie, natomiast nie wiem kiedy to nastąpi, mianowicie, kiedy znajdę na to czas... w czwartek mamy wizytę u pediatry z młodszą, biedactwo ma normalnie mleko w cycuszkach, druga matka karmiąca... nie wiem jak jej pomóc... idziemy to zobaczymy co teraz nam powie, co z tym robić... a w piątek przyjeżdza mój tata, bo może będe miała troche pomocy...

Dziadkowie to świetny wynalazek:-) Jak ja się cieszę,, że mam swoich rodziców tak blisko... Nie ejstem w stanie zliczyc ile razy pomagali mi przy juniorze w awaryjnych sytuacjach:tak:

mój tata mieszka w Rzeszowie, rodzice są po rozwodzie, od 5 lat go praktycznie nie widziałam..., nie rozstaliśmy się też w zgodzie... ale powoli to naprawiamy, więc cieszę się, że będzie, a że na dodatek pomoże to wogóle :)

reklama
Aniaf powodzenia i fajnie że ruszyło z ojcem, wnuki dla rodziców to druga szansa ;-)
Muszę się Wam pochwalić Nikoś w końcu zaczął raczkować, od piątku. i z każdym dniem idzie mu coraz lepeij i możliwe że już niedługo kończymy rehabilitację ;-)
Kamea patrzę na Twój suwak wagi, nie przesadzasz ? ;-)

Do góry