reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Anik ja dzisiaj pytałamlekarza co z tym mlekiem i skierowaniem. Skierowania mi nie dał bo powiedział że na razie jest czas :baffled: na razie dalej ma pić bebilon a jak skończy rok to zrobimy prowokacje i możliwe że wystarczy HA. mam odstawić seler, żadnych zupek pomidorowych ( a zrobiłam zapas :-() dwa dni rosołek na 3ci krupniczek, no i żadnych cytrusów

no nie mam...wynajmuje mieszkanie :-D

gdybym miala dom to teraz bym...

kwiatki sadzila
drzewka szczepila
stryszek sprzatala

i makaron gotowala :-D

no i widze tu ladny suwaczek - GRATKI raz jeszcze ;-)

Cześć Kobietki i mężczyźnie również:-)
Od rana już zabieram się za pisanie, ale zawsze coś "pilnego" mi wyskakuje:wściekła/y:
Anik jak ja Cie już dawno "nie widziałam" ;-)
TatusiuHunterka nr buta też mogę podać;-)Rozmiar prawie dziecięcy:-D Gdy K. kupował mi łyżworolki zagranicą, to powiedział, że gdybym miała stopę o rozmiar mniejszą to załapałabym się na cenę dziecięcą:szok::baffled:
Madziu gratki, gratki!!! Nawet ostatnio się zastanawiałam jak tam Wasze starania, a tutaj popatrz, jaki ładny suwaczek:-)

ten trzeci idzie do pracy po szczepieniu :p a ja z małą nie wychodze na spacer w tym dniu bo mi kolezanka poradzila,zeby zostac w domku(jej corka poszla na spacer po szczepieniu i się pochorowala) ostatnio tak zrobilam i Małgonia nie miala zadnych brzydkich obajwow (goraczka, marudzenie itp) a bioderka ostatni beda pod koniec kwietnia.

Rubi ty tez wynajmujesz? juz mam dosyc wynajmowania. w ciagu 5 lat z 8 razy zmienialam lokum ;/
marzy mi się chatka na wsi :) zreszta ja ze wsi pochodze to chce do swoich klimatow.hehe
czy wy szczepicie dzieci przeciwko ospie, odrze, rozyczce? kiedy ono jest? w 13msc zycia?
wiem odlegle terminy ale chcialam zapytac :)

reklama
cześć wszystkim :)
kurcze jestem padnieta....dzieci mnie wykańczają
karola na każdym kroku bije albo popycha wojtka - non stop ryk ..... dobrze że już śpią - chwila ciszy i spokoju

favola a nie jest to czasem świnka,odra i różyczka a ospa osobno?
wiemże tą3w1 to szczepi się jak dziecko skończy 2 lata a p ospie to jest dodatkowa płatna szczepionka ale dokładnie nie wiem kiedy się ją bierze chyba po roku (a może nie hmmmm nie pamiętam)

dziewcyzny czy wy słyszałyście ze w medicusie ma być pediatra w weekendy? jak ktoś tam bywa to plisss niech się zapyta przy okazji bo ja dodzwonić się niemogę a dziś taką rewelkę usłyszałam w pracy :D

w TV właśnie jest jakś chyba serial o rodzinie 3 chłopców + rodzice = zachowuje się tak jak ta mama :/
chyba muszę na jakiś relaks się wybrać :D czy ktoś jest chętny?

Madzia ale super to kiedy poród ?? Gratulacje :) :) :)

Rubi przerąbane z wynajmowaniem pamiętam ostatnie 3 lata i przeprowadzki 7 razy gggrrrrrrrr nigdy więcej!!!
a z tą skazą to kurde wojtek jużza chwilkę kończy ten nieszczęsny rok i nie wiem co robić :( za tydzień chyba pójde z nim do alergologa :(

Jadę na pink floydów tyryryryryryryryryryry

dziś położyłam spać karolę bez pieluchy - pierwszy raz - zobaczymy rano...albo jeszcze w nocy :D

dobrej nocki pa

Do góry