reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Kamea ja mam dzisiaj wagary:tak:
Favola no mnie niestety też uraziło,ze jesteśmy dla ciebie za stare i chyba z nami nie znajdziesz wspólnego tematu.
Inteligentny człowiek wie,co oznacza zwrot,ze się gada o dupie Marynie .
Oki idę cosik posprzątać,żeby nie było,że domu nie mam i siedzę cały dzień na forum.

Ostatnia edycja:
reklama
no to jesli urazilam to przepraszam, nie chcialam,zeby to tak zabrzmialo, wspolny temat jest napewno :)
Pisalam wczesniej,ze mam zawsze mase pytan odnosnie dziecka wiec bede zasypywac was pytaniami, nawet sobie nie myslcie :p

Ja rowniez uciekam, pogoda piękna trzeba korzystac.

bry ;-)

no Kamea...wczoraj Cie widzialam na wczesniakach i sie zastanawialam czemu nas nie nawiedzasz ;-)

Favola ;-) to nie tak ze Cie nie lubimy... nie znamy sie... zeby pogadac o czyms innym niz kupki i zupki to trzeba sie poznac, znalezc wspolne tematy ;-) poza tym weszlas na "dzieciowe" forum wiec jakich tematow sie spodziewalas? to chyba naturalne ze rozmawiamy tu o zupkach, kupkach, pieluchach, fotelikach...
nic o sobie nie napisalas... czym sie zajmujesz, gdzie pracowalas przed ciaza, moze studiujesz??? jesli tak to co?

wyszlo teraz na to, ze Cie przeslu****e ale musze miec jakis punkt zaczepienia do powaznej rozmowy ;-)

no i na koniec... ani wiek, ani zaplanowanie ciazy nie swiadczy o dojrzalosci do macierzynstwa....

Favola zgadzam się z Rubi, nie nie lubimy Cię, nie znamy tylko. Poza tym trochę sobie przeczysz co wzbudza nieufność. Raz piszesz że chcesz rozmawiać o czyms innym jak dzieci a co post masz zapytanie odnośnie dzieci ;-)

ojej dziewczyny!!!
wy mnie ciagle zle rozumiecie napisalam,ze czasami mozna pogadac o czyms innym a wy sie uczepilyscie jednego mojego zdania hehe.
i chodzi,ze na zywo mozna czasem pogadac o czyms innym :)
no i na koniec...jednak jestem dojrzala do bycia mamą uwierz mi :) bo jestem najlepszą mamą pod sloncem dla mojej niuni :)

co ja robie ? nic. wszystko zawalilam. przyjdzie czas to znowu zaczne dzialac. no nie nie zawalilam przeciez mam najfajnieszą córe na swiecie :)

aha i rozumiem,ze moze wzbudzam nie ufnosc, jestescie tu ciagle w tym samym skladzie a tu nowa osoba przychodzi ale chce wlasnie nabrac tej ufnosci wobec was :)
no i pytam pytam was o sprawy dzieciowe bo kogo pytac..nie mam mamy, nie mam siosty..laski w moim wieku nie maja dzieci bynajmniej te co znam no to jest forum :)

Ostatnia edycja:
dobra... ja na chwilke bo Monia chate roznosi...

favola...uwierz mi... gadane to my mamy... czasem 1,5 godziny po zamknieciu knajpy sie "rozchodzimy" bo sie nagadac nie mozemy :-D
musisz kiedys sprobowac ;-)

no jasne jestem za :)

tylko o co chodzi z tym porodem w domu? hehe bo tu jedna w ogole napisala,zem na imie mam Aga.
ja mialam cc bo mala glowa zejsc w dol nie chciala no i spora byla bo 4360 a ja ponoc zbyt wąska.

ok uciekam bo wsiąkne tu calkiem.
Mam nadzieje,ze przekonam was do siebie i bedzie nam sie fajnie gawedzic :)

Rubi, właśnie wczoraj postanowiłam nadrobić zaległości na BB:tak:
A tak w ogóle to dobrze gadasz-piwa jej dać!:tak::-)
Madzia ja też chce na wagary!!!:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Arogo zostaw suwak, masz taki oryginalny ;-)
Boziu jakie piękne słońce, oby tak codziennie a nawet lepiej !!!!;-)
A do zoo to bym się chętnie wybrałą, bo lata nie byłam :-)

Do góry