reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Kamea ja mam dzisiaj wagary:tak:
Favola no mnie niestety też uraziło,ze jesteśmy dla ciebie za stare i chyba z nami nie znajdziesz wspólnego tematu.
Inteligentny człowiek wie,co oznacza zwrot,ze się gada o dupie Marynie .
Oki idę cosik posprzątać,żeby nie było,że domu nie mam i siedzę cały dzień na forum.

Ostatnia edycja:
reklama
no to jesli urazilam to przepraszam, nie chcialam,zeby to tak zabrzmialo, wspolny temat jest napewno :)
Pisalam wczesniej,ze mam zawsze mase pytan odnosnie dziecka wiec bede zasypywac was pytaniami, nawet sobie nie myslcie :p

Ja rowniez uciekam, pogoda piękna trzeba korzystac.

bry ;-)

no Kamea...wczoraj Cie widzialam na wczesniakach i sie zastanawialam czemu nas nie nawiedzasz ;-)

Favola ;-) to nie tak ze Cie nie lubimy... nie znamy sie... zeby pogadac o czyms innym niz kupki i zupki to trzeba sie poznac, znalezc wspolne tematy ;-) poza tym weszlas na "dzieciowe" forum wiec jakich tematow sie spodziewalas? to chyba naturalne ze rozmawiamy tu o zupkach, kupkach, pieluchach, fotelikach...
nic o sobie nie napisalas... czym sie zajmujesz, gdzie pracowalas przed ciaza, moze studiujesz??? jesli tak to co?

wyszlo teraz na to, ze Cie przeslu****e ale musze miec jakis punkt zaczepienia do powaznej rozmowy ;-)

no i na koniec... ani wiek, ani zaplanowanie ciazy nie swiadczy o dojrzalosci do macierzynstwa....

Favola zgadzam się z Rubi, nie nie lubimy Cię, nie znamy tylko. Poza tym trochę sobie przeczysz co wzbudza nieufność. Raz piszesz że chcesz rozmawiać o czyms innym jak dzieci a co post masz zapytanie odnośnie dzieci ;-)

ojej dziewczyny!!!
wy mnie ciagle zle rozumiecie napisalam,ze czasami mozna pogadac o czyms innym a wy sie uczepilyscie jednego mojego zdania hehe.
i chodzi,ze na zywo mozna czasem pogadac o czyms innym :)
no i na koniec...jednak jestem dojrzala do bycia mamą uwierz mi :) bo jestem najlepszą mamą pod sloncem dla mojej niuni :)

co ja robie ? nic. wszystko zawalilam. przyjdzie czas to znowu zaczne dzialac. no nie nie zawalilam przeciez mam najfajnieszą córe na swiecie :)

aha i rozumiem,ze moze wzbudzam nie ufnosc, jestescie tu ciagle w tym samym skladzie a tu nowa osoba przychodzi ale chce wlasnie nabrac tej ufnosci wobec was :)
no i pytam pytam was o sprawy dzieciowe bo kogo pytac..nie mam mamy, nie mam siosty..laski w moim wieku nie maja dzieci bynajmniej te co znam no to jest forum :)

Ostatnia edycja:
dobra... ja na chwilke bo Monia chate roznosi...

favola...uwierz mi... gadane to my mamy... czasem 1,5 godziny po zamknieciu knajpy sie "rozchodzimy" bo sie nagadac nie mozemy :-D
musisz kiedys sprobowac ;-)

no jasne jestem za :)

tylko o co chodzi z tym porodem w domu? hehe bo tu jedna w ogole napisala,zem na imie mam Aga.
ja mialam cc bo mala glowa zejsc w dol nie chciala no i spora byla bo 4360 a ja ponoc zbyt wąska.

ok uciekam bo wsiąkne tu calkiem.
Mam nadzieje,ze przekonam was do siebie i bedzie nam sie fajnie gawedzic :)

Rubi, właśnie wczoraj postanowiłam nadrobić zaległości na BB:tak:
A tak w ogóle to dobrze gadasz-piwa jej dać!:tak::-)
Madzia ja też chce na wagary!!!:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Arogo zostaw suwak, masz taki oryginalny ;-)
Boziu jakie piękne słońce, oby tak codziennie a nawet lepiej !!!!;-)
A do zoo to bym się chętnie wybrałą, bo lata nie byłam :-)

Do góry