reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

:(:( smutne to jest co piszesz rubi i sporo przeszlas. <tuli> Ale dzieciaki masz przecudowne.

Ja wrocilam z kontroli, pani doktor powiedziala,ze jakies mini mini szmery w oskrzelach są jednak antybiotyku nie chcę dawac i lecimy dalej na syropie, tylko ciut mocniejszym jak poprzedni.

reklama
Rubi-nie wypowiem się na temat jak to jest,gdy dzidziuś urodzi się wcześniej,bo po prostu nie wiem.

Wiem tyle,że najważniejsze jest to,że jeżeli urodziło się przed czasem ( a na to nie ma czasem wpływu ) , by miało dobrą opiekę i duuużo miłości.Wiem też ( w rodzinie mamy dwie wcześniaczki ) ile to pracy( czasem ponad siły) wymaga od rodziców już po wyjściu.Nasza Anulka jest o rok starsza od Doriana,a waży tyle co on:/ niby wszystko nadgoniła,ale nadal trzeba z nią dużo pracować.

ehhh...sorki że skwasiłam atmosfere :-(
dla reniuszka to pewnie ma pewnie zupełnie inny wymiar niz dla mnie czy Kamei...
tak czy siak - reniuszek - zycze Ci szybkiego porodu po 38tc ;-) no i zdrowego bobasa ;-)

Hej :-)
Witam nowe opolanki:-) Miło Was Poznac:tak:

Co do wczesniaczków to faktycznie nielekki temat. Wiadomo, ze najlepiej żeby dzidzia urodziła sie o czasie, ale czasami niestety los płata figla...ale najwazniejsze wtedy, zeby dzidzia miała takich rodziców jak np. Kamea i Rubi, którzy zrobią wszystko, żeby ich skarby jak najmniej opdczuły w przyszłosci swoje wczesniejsze urodziny:-)
A ja juz odliczam czas kiedy Mój smyk pójdzie spac, bo jestem zmeczona, ze padam na buzie i najchetniej zrelaksowałabym sie z jakąs ksiązka:-p

hej dziewczyny!!!

Nie było mnie pare dni a wy tyle nadrukowalyscie!!!!!! poczytalam pare stron wstecz....

Witam nowe panie na Opolankach :)

dziewczyny nie doczytala dlaczego Ville skierowali do szpitala??? Moze ją odwiedze??? ja tam czesto bywam hehe :)

Kamea, Rubi zgadzam sie z wami co do wczesniaków. Nie wszyscy sobie zdają sprawe z tego jak wygląda opieka nad wczesniakami....

Madzia, Ona i co udalo wam sie spotkac???? Ja tez jestem chetna jak tylko mi dzieciaki wyzdrowieją!!!!

Agita ja tez nie marze o niczym innym jak o tym by wszyscy spali:-D

U nas bez zzmian. siedze z calą trojca w domu. Kasi i Michalkowi juz ladnie przechodzi ale Hani niestety nie :( Juz jestem u kresu wytrzymalosci (chodzi mi o te krzyki i wrzaski przez caly dzien jak sa wszyscy razem) ja tez nie jestem zdrowa. Watroba dokucza coraz bardziej..... Moja malutka jutro ma roczek ale imprezke zrobimy w weekend dopiero. To chyba tyle..... Jak bede miala wiecej czasu to zagladnę na dłużej. Pozdrawiam was wszystkie bardzio serdecznie!!!

100 lat w zdrowiu, szczęściu, pomyślności,
wyrozumiałych rodziców, grzecznego rodzeństwa i spełnienia marzeń
dla panny Hanny
z okazji
PIERWSZYCH URODZIN ;-)

reklama
Dziewczyny POMOCY (znowu:dry:) już 2 raz dzieje mi się sytuacja, że jak stroczyk mi zakwitnie to te ostatnie pączki na gałązce zamiast się rozbić to usychają!!!!!Zawsze to mam w zimie, wiem og grzania jest suche powietrze, ale pryskam je co drugi dzień rozpylaczem. w tamtą zimę tak mi się zrobiło ze storczykiem w łazience- a tam przecież wilgotno, a teraz w gościnnym. Jeżeli chodzi o wodę to ma tak jak zawsze

Do góry